مشاوره حقوقی رایگان - اجحاف در حقم

چگونه میشود در درگیری دوستم با شاکی، من فقط نظاره گر هستم و هیچ ضرب و جرحی نکرده ام و مدرکم اینکه هیچ اسمی و یا ضرب و جرحی در گزارش110قید نشده و در فیلم ارایه شده توسط شاکی هم همه چیز محرز است. ولی با اعمال نفوذ شاکی در کلانتری،،،دادیاری مرا در تهدید و ضرب و جرح محکوم کرده است و آیا قاضی به درخواست من مبنی بر بازبینی فیلم گوش خواهد کرد. ممنونم.

پاسخ ها :

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
دلایل و مستندات خود را در دادگاه ارائه نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .شما در مقام دفاع به مستنداتتان اشاره نمایید ودرخواست بازبینی دوربین را دهید..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید دفاعیات خود را مطرح کنید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام مسائل کیفری دارای حساسیت خاصی است و لازمه مشاوره و دادن وکالت به شخص متخصص است در صورت درخواست مشاوره و راهنمایی از طریق پنل کاربری دادراه تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در جلسه دادگاه با تنظیم لایحه دفاعیه دقیق حقوقی و ارائه مدارک و مستندات از خود دفاع نمایید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.بله میتوانید ادله اثباتی خود را طی لایحه تنظیمی به دادگاه ارائه نمایید و درخواست بازبینی فیلم نمایید و نهایتا رای نیز قابل تجدید نظر خواهی می باشد

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

دفاعیات خود را مستدل و مستند طی لایحه مکتوب ارسال بفرمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به درخواست بازبینی بدهید همچنین باید دید مدرک شاکی در خصوص تهدید چه بوده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات خواهد بود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

فیلم از ادله ی دادگاه نمیباشد بنابراین دادگاه الزامی در پذیرش آن ندارد مگر اینکه بتوان دادگاه را قانع کرد به قوی بودن این اماره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید