مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

با عرض سلام
من یه موتور سردخانه دست دوم واسه فروش توی برنامه آگهی گذاشتم . مشتری از اراک براش پیدا شد و با من تماس گرفت . توافق کردیم 50 میلیون بهش فروختم . 50 میلیون رو پس از بازدید و صحت و سلامت موتور سردخانه پول رو در 3 مرحله واسم کارت به کارت کردنند و موتور اومدن تحویل گرفتن و بردن . الان بعد یکماه موتور سردخونه سوخته . وسیله دست دوم هست من از توش خبر ندارم که . اومده میگه پس بگیر و پولم رو بهم برگردن . من گفتم سالم بهم پس بده منم پولتو کامل بهت پس میدم . ایشو همچنان قبول نمیکه که موتور رو سالم بهم تحویل بده . الان رفته ازم شکایت کرده به جرم کلاهبرداری و ضرب و جرح عمدی . و گفتن من مخزن استیل خریدم بهم تحویل ندادن. حالا میخواستم بدونم چیکار کنم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با این اوصاف به نظر شکایت ایشون به نتیجه نمیرسد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص میتوانید از وکلای محترم کمک بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بنظر شکایت ایشان نتیجه نخواهد داشت

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام احتمال نتیجه‌گیری ایشان ضعیف است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
معمولا به کارشناس ارجاع می دهند تا علت سوختگی معلوم گردد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است طرح شکایت نامبرده نتیجه مطلوبی نخواهد داشت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در کلاهبرداری مانور متقلبانه و سوء‌نیت شما باید اثبات شود

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

باسلام.
موتور باید کارشناسی بشود و اگر معلوم شود عیبی که در زمان فروش موجود بوده، باعث سوختن موتور شده ایشان می توانند معامله را فسخ کنند.(باید کارشناسی بشود). در غیر این صورت شما مسئولیتی ندارید.
اما شکایت ایشان تحت عنوان کلاهبرداری به دلیل آنکه 1- کارشناسی نشده که علت سوختن بابت چیست و ایا موتور معیوب بوده یا خیر/ 2- عدم اطلاع شما از معیوب بودن موتور/3- عدم سوء نیت شما به فروش مال معیوب، باعث می شود شکایت کلاهبرداری رد بشود(البته باید از خودتان دفاع کنید و حتما در دادسرا حضور داشته باشید و با بازپرس صحبت کنید و یک لایحه دفاعی روی پرونده بگذارید که توصیه میکنم این کار را حتما وکیل برای شما انجام بدهد). در مورد ضرب و جرح عمدی هم ادله ایشان باید بررسی بشود و اگر دلیلی نداشته باشند، قرار منع تعقیب صادر می شود.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ، شکایت ایشان منجر به نتیجه نخواهد شد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع شما فاقد وصف مجرمانه است و جنبه حقوقی دارد