مشاوره حقوقی رایگان - فروش دستگاه راهسازی

سلام
وقت بخیر
5 ماه پیش یکدستگاه خودروی راهسازی رو از طریق سایت ... به فروش گذاشتیم
چند روز بعد چند نفر که همراهشون یه مکانیک هم بود برای خرید دستگاه اومدن
ما یه قولنامه صوری صرفا جهت اینکه در قولنامه قیدشه چقدر بابت این دستگاه پول داده شده نوشتیم و در اون قولنامه موتور به شرط قید شده چون قبل از این موتور توسط تعمیرکار به صورت کامل تعمیر شده بود
حالا بعد از این مدت شکایت کردن بابت موتور با این حرف که ما موتور رو باز کردیم موتور اونی نبوده که شما میگین و ایراد داره
ما هم در جواب اینو گفتیم که چرا موتور رو به تعمیرکار خودمون ندادین یا نزاشتین ماهم باشیم تا موتور رو باز کنین
الان ما باید چیکار کنیم که تبرئه بشیم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام عکس قولنامه را در وات ساپ برای من ارسال کنید و برای دادن توضیح بیشتر و مشاوره تماس بگیرید

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
درصورتی که درعقدبه کیفیت موتوراشاره شده وعقداگاهانه صورت گرفته،که مسولیتی متوجه جناب عالی نیست.اگرایشان نسبت به طرح دعوااقدام نمایندمساله ارجاع به کارشناس خواهدشد