مشاوره حقوقی رایگان - گواهی پزشکی

با سلام
یه دعوایی اتفاق افتاده و کسی که میخواست به پدرم حمله کنه خانم بود من جلوش رو گرفتم اون خانم بعد اینکه نتونست به پدرم ضربه ای بزنه من اونها رو جدا کردم و هیچ ضربه ای بهش نزدم اون خانم شروع کرد خودش رو به زمین انداختن و صورت خودش و بدن خودش رو چنگ انداختن
تو صورت جلسه مامور هیچ گونه خراشی نیومده اون خانم همون روز رفته گواهی پزشکی گرفته یه شاهدم رفته شهادت داده که بهش ضربه وارده شده
من رفتم دادگاه از خودم دفاع کردم که من ضربه ای بهش نزدم
دادگاه چه حکمی خواهد داد و آیا دوباره منو تو دادگاه واسه دفاع میخوان
من اون شاهد رو نمیشناسم که اون خانم تو دادگاه ارائه دادن
چکار باید بکنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پزشک قانونی خود زنی را تشخیص می دهد

محمد امین حامدی پور

محمد امین حامدی پور :

باید ببینید آیا در گواهی پزشکی قانونی مأمور معاینه تشخیص خود زنی داده است با خیر؟
ضمنا شما اگر بتوانید اثبات کنید شاهد اصلا در محل حضور نداشته و شهادتش قانونی نباشد میتواند تأثیر گذار باشد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید درخواست جرح شهود را مطرح نمایید و اثبات نمایید که شاهد مذبور در آنجا حضور نداشته است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نتیجه مشخص نمی یاشد
در نظر پزشکی قانونی خود زنی قابل تشخیص می باشد
شاهد را جرح می نمودید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خودزنی توسط پزشکی قانونی قابل تشخيص است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به شهادت شاهد جرح وارد کنید و از خود دفاع کنید ایشان هم باید ادعای خود را ثابت کند صرف ادعا کافی نیست‌

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما جرح شاهد کنید و اعلام کنید اصلا شاهد آنجا نبود البته پزشکی قانونی خود زنی را تشخیص میدهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر ادعای خانم در دادگاه اثبات گردد شما به پرداخت دیه جراحات محکوم خواهید شد در غیر این صورت تبرئه خواهید شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که خود زنی کرده باشد از طریق پزشکی قانونی قابل است
می توانید به قاضی اعلام کنید تا از طریق پزشکی قانونی بررسی بشه

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام و ادب
بهتر ایت در وهله اول شاهد طرف مقابل را با توجه عدم حضور ایشان در جریان دعوا مورد جرح و بی اعتباری قرار دهید و در وهله دوم اگر شهودی دارید که در منازعه واقع شده حاضر بوده اند توسط دادگاه احضار شوند و ابتدائا یک استشهادیه مبنی بر قصد رفع تنازع و حل اختلاف و عدم ایراد صدمه ب خانم و همچنین خود زنی نامبرده تنظیم کنید و توسط چندین نفر حاضر در منازعه امضا گرددو ب دادگاه تحویل دهید.
در صورتی ک دادگاه دلایل را کافی بداند بدون احضار مجدد شما حکم خواهد داد و در صورتی ک شما از خود دفاع قابل توجهی ننموده اید محکوم ب پرداخت دیه یا ارش اسیبهای وارده و احتمالا جزای نقدی خواهید شد .البته هر حکمی که صادر گردد قابل اعتراض و رسیدگی در مرحله تجدید نظر خواهد بود. بهتر است یک وکیل جهت دفاع از خود داشته باشید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

خودزنی توسط پزشکی قانونی قابل تشخيص است

درخواست جرح شهود را مطرح نمایید و عدم حضور شاهد را اثبات نمایید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه قابل پیش بینی نیست اگر حکم علیه شما صادر شد میتوانید اعتراض کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درخواست جرح شهود را مطرح نمایید و اثبات نمایید که شاهد مذبور در آنجا حضور نداشته است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام، بله باز هم احضار میشوید، متاسفانه خودزنی در گزارش پزشکی قانونی درج نمیشود و احتمالا دیه باید بپردازید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

باسلام اگر خود زنی صورت گرفته باشد در نظریه پزشکی قانونی مشخص میشود واگر نتوانید اثبات کنید باتوجه به شرایط موجود به نظر موضوع از موارد لوث تلقی شود وبا سوگند شاکی دیه ثابت شود

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام نظریه پزشکی‌قانونی خود زنی قاعدتا تشخیص داده می شود ضمن اینکه می توانید شهودش را جرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
جای نگرانی ندارد. شما با وجود اینکه هیچ عمل ضرب و جرحی انجام نداده اید و با توجه به نظریه پزشکی قانونی ادله ای برای مجرم شناختن شما وجود ندارد.
و السلام

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خودزنی و دیگر زنی ب راحتی در نظریه پزشکی قانونی قابل تشخیص است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حکم دادگاه بستگی به دفاع شما دارد.شما جرح شهود انجام دادید?
نظر پزشک قانونی چه بود?