مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ضرب و جرح با چاقو

با سلام
بنده در پرونده ای علیه شوهر خواهرم شهادت دادم که ایشون خواهر بنده رو زدن
حالا ایشون رفتن جای دیگه با چند نفر درگیری صوری انجام دادن و خودزنی کردن و از من شکایت کردن که با یک نفر دیگه ایشون رو زدم دماغش شکسته و چاقو زدم بهش و فرار کردم
دو نفر هم شاهد اورده نمیدونم دوستاشن یا پول داده بهشون
من هم استشهاد جمع کردم که در اون زمان در کارگاه برادرم بودم
از چند نفر پرسیدم گفتن اگر دوتا شاهد بیاره و قسم بخوره من محکوم میشم
میخواستم ببینم به این راحتیه ؟ قسم دروغ بخوره و من محکوم بشم ؟
و اینکه گفتن در بهترین شرایط باید دیه رو بدم و در بدترین شرایط برای چاقو زندان میبرن
این در حالیه که بنده ایشون رو بیشتر از 3 ماه بود ندیده بودم و در اون زمان کلا جای دیگه ای بودم
لطفا راهنمایی کنید نمیدونم دیگه چیکار کنم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید ثابت کنید که جای دیگری حضور داشتید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

به این راحتی نیست و به مدارک و محتویات پرونده و نحوه دفاع شما بستگی داره. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید ثابت کنید که جای دیگری حضور داشتید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید ثابت کنید که جای دیگری حضور داشتید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی نیازمند بررسی اسناد شما خواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دلایل قانونی و شهود خود را به مرجع قضایی معرفی کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید ثابت کنید که جای دیگری حضور داشتید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما. باید به دادگاه شاهد خود را معرفی نمایید که در زمان نزاع در محل دیگری بودید و ..

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما بایستی با استناد به دلایل و مدارک محکمه پسند از جمله شهادت شهود اثبات نمایید که در زمان درگیری در محل دیگری حضور داشته اید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما نیز شهود معارض ارائه دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از دادگاه بخواهید تحقیقات محلی انجام دهد تا ثابت شود در مکان دگیری بوده اید .

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید ثابت کنید که جای دیگری حضور داشتید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.