مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد

سلام،بنده پدرم مادرمو پارسال همین موقع ها خیلی میزد،منم با چاقو پدرمو زدم وبازوش زخمی شد رفت وپزشکی قانونی برگه گرفت وکلانتری شکایت کرد،ولی ازش معذرت خاهی کردمو کلا رضایت داد،الان مادرمو دوباره کتک زده وبه مادرم گفته اگه شکایت کنه،پرونده پارسال منو که رضایت دادو دوباره ازم بخاطر چاقو شکایت میکنه،درحالی که من اصلا دیگه بهش کارندارم،الان میتونه مجدد شکایت کنه برای چاقو پارسال،چون برگه پزشکی قانونیم داره هنوز مال پارسال بوده. ممنون توروخدا جواب بدین.

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام بسته به مفاد رضایت پاسخ متفاوت خواهد بود. البته مرور زمان هم میتونه منجر به عدم پذیرش شکایت احتمالی ایشون بشه. پاسخ دقیق نیازمند اخذ توضیحات دقیقتر داره.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اگر رضایت قطعی داده است دیگر نمی تواند شکایت نماید (البته به متن اعلام رضایت ایشان در کلانتری نیز بستگی دارد )

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر نمی تونه
اما شما باید فکر اساسی بکنید
مادرتان میتواند هم بابت ضرب و جرح شکایت کند هم میتواند درخواست معرفی پدرتان به روانپزشک بدهد و هم میتواند شکایت نفقه و اجرت المثل و مهریه کند تا پدرتان کوتاه بیاید
برای مادرتان وکیل بگیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت داده باشد مجدد نمی تواند شکایت کند.

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
بستگی به این دارد که ایشان پرونده را ترک تعقیب زده باشد و یا شکایت خود را کلاً پس گرفته و استرداد نموده باشد و یا اینکه علاوه بر استرداد شکایت، رضایت نیز داده باشد یا خیر و درصورت رضایت دادن نیز، بستگی به مفاد مندرج در رضایت نامه دارد اما علی الاصول درصورتی که مجنی علیه نسبت به جنایت رخداده اعلام رضایت کرده باشد، نمیتواند مجدداً بابت همان پرونده شکایت نماید.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام خیر نمی تواند، اما مادرتان بایدشکایتی مبنی بر ضرب و جرح مطرح نماید

عفت  قيصري

سرکار خانم عفت قيصري :

اگر رضایت داده دیگه نمی تواند ولی اگر ترک تعقیب کرده می تواند

محمد جواد پرویزی بابادی

محمد جواد پرویزی بابادی :

با توجه به قابل گذشت بودن جرم و گذشت شاکی و اعلام رضایت قطعی ایشان امکان شکایت مجدد وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا راهنمایی شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر قرار ترک تعقیب صادر شده باشد پرونده دوباره قابل پیگیری خواهد بود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند

قرار ترک تعقیب یا محاکمه صادر شده باشد
قابل اقدام و پیگیری است…

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

اگه رضایت داده باشد نمیتونه مجدد برای همون موضوع شکایت کنه