مشاوره حقوقی رایگان - در خواست مهریه از طرف وارث

سلام. زن داداش من چند سال پیش فوت کرد و یه پسر داشت مهریه اش400سکه بود برادرم ازدواج مجدد کرد ولی زن جدیدش زیاد با پسرش نمیسازه
الان خونه ای که میشه حداقل 6تومن می ارزه خاله هاش نشستن زیر پاش که به 18سالت رسید از پدرت حق مهریه مادرتو بکن الان16سالشه برادرم نگران زندگیشو ببرن گولش بزنن ایا راهی داره که شامل حال پسر برادرم نشه ایا میشه زودتر کاری کرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برادرتون اگر انتقال بدهد و اموالی نداشته باشد امکان توقیف اموال وجود ندارد.

یک وکیل :

سلام امکان مطالبه مهریه وجود دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. فقط عرض شود مهریه زن جزء ماترک متوفی است و به وراث وی تعلق دارد . در مورد قسمت آخر سوال شما در حال حاضر پدر ولی قهری فرزند است و آینده هم هنوز نیامده است . قضاوت برای آینده فقط دست خداوند متعال است. معلوم نیست چه کسی هست وچه کسی نیست. انسان ها از ثانیه بعد خود آگاه نیستند . تشکر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
علی ایحال مهریه بعنوان ماترک زن داداش فوت شده به وراث وی از جمله پسرش خواهد رسید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان انتقال وجود دارد
با یک وکیل مشورت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

,در هر صورت امکان مطالبه مهریه از سوی ایشان متصور است تنها شاید برادرتان با انتقال پیش از موعد اموال بتواند مانعش شود

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

امکان مطالبه مهریه در آینده وجود دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان مطالبه مهریه در آینده وجود دارد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می تواند به میزان سهم خود مهریه مادرش را مطالبه نماید.البته یک خانه در شان زوج در حالت اعسار به شرط سکونت فی الحال از مستثنیات دین است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حق قانونی اون پسر هستش که حقوق مالی مادرش رو از مدیون وی مطالبه نماید بهترین راه اینه که در سن 18 سالگی تمام روی یک مبلغ با فرزندش توافق بکنه و رضایت اونو بگیرن

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،پسر میتواند به نسبت سهم الارث،مهریه مادرش را مطالبه نماید،البته خانه ای که محل سکونت است مستثنیات دین است.اگر مال دیگری ندارند،باید مهریه را به اقساط بپردازند.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

امکان مطالبه مهریه وجود دارد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

مهریه حق همسر ایشان بوده و به پسر ایشان به ارث می‌رسد با در نظر گرفتن این موضوع بهتر است برادر شما جوانب را در نظر گرفته و حق فرزند خود را هم ادا کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت انتقال مال مهریه قابل توقیف از مال نیست

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام تاریخ فوت برای تعیین وراث ملاک عمل است. هر نالی به نام متوفی باشد قابل توقیف است

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام
به نظرمن، درصورتی که زوج اموالی رو بعدازفوت همسر اول به دست آورده ، اون اموال قابلیت تبدیل به دین بصورت مهریه سابق نیس البته این فرض در طلاق ازناحیه زوج هم صدق داره. منظور مطالبه اموال حاصل از زمان زوجیت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برادر زاده تان از مهریه مادرش ارث می برد و اقدامی در این خصوص که مانعیتی بوجود آورید نه به لحاظ شرعی و نه قانونی اقدام صحیحی نیست

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی درهرحال پس از فوت مهریه به ورثه حین الفوت زوجه منتقل می شود و امکان مطالبه وجود دارد میتوانید اگر صرفا یک منزل مسکونی دارند نگران نباشید زیرا مستثنیات دین محسوب می گردد درغیراینصورت می توانید بنام اشخاص ثالث منتقل نمایند ولی درنظر بگیرید بازهم حتی به صورت اقساط هم ملزم به پرداخت می شوند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مطالبه مهریه به نسبت سهم حق قانونی وی می باشد

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بعنوان وارث می‌تواند مهریه مادرش را مطالبه کند