مشاوره حقوقی رایگان - مواجهه حضوری

با سلام من توی یک پرونده ای جعل سند متهم هستم که تکلیفش مشخص نیست و با سند 10 میلیاردی یک ساله بیرونم مهر ماه 1401 ابلاغیه ای داشتم مبنی بر مطلع رفتم و بازپرس پرونده ازم سوال پرسید و گفت یه آقای فلانی رو میشناسی گفتم نه و باش مسافرت رفتی و ..... میگفتم نه بازپرس گفت که گفته یکی به فامیلی فلان (یعنی فامیل من) گفتم اسممو چرا نگفته گفته میگه اسمشو نمیدونم بازپپرس گفت میگه توی مغازتون واسش کاری انجام داده گفتم آدرس مغازم کجا بود که اشتباه آدرس داده بود و من توضیح دادم که مغازه من اونجا نیست و من اصلا ایشون رو نمیشناسم و دو سالی میشه که تعطیل کردم بازپرس هم گفت بنویس امضا کن و خلاصه رفتم تا اینکه امروز دوباره ابلاغیه اومد با موضوع ابلاغ استحضاری - فاقد پیوست می باشد و متن ابلاغیه : ساعت 8 صبح جهت شرکت در جلسه مواجهه حضوری در این مرجعه قضایی حاضر شوید . خواستم بپرسم چیکار کنم. الکی تو دردسر نیوفتم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با یک وکیل مشورت نمایید و لایحه تخصصی تنظیم گردد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام احتیاج به توضیح بیشتر است.در این موارد باید از وکیل استفاده کنید تا ایشان در شعبه حضور یافته پرونده را مطالعه و سپس اقدامات لازم را انجام دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقاضای مطالعه پرونده کنید تا جزییات ان دقیق بررسی شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سوال شما حکمی نیست بلکه موضوعی است، یعنی وکیل باید اول پرونده شما را مطالعه کند تا بعد بتواند به مشاوره بدهد یا دفاع کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید یک وکیل بگیرید تا پرونده را مطالعه و بر اساس آن رای دهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نگران نباشید در مواجهه حضوری با شاکی ، به همین صورت دفاع نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر می باشد ، در صورت امکان با بنده تماس بگیرید

حبیب اله باقری

جناب آقای حبیب اله باقری :

سلام اگر چنانچه کل مطلب همین مطالبی است که فرمودین مشکلی برای شما پیش نمیاد و آمار اشتباه داده و مواجهه حضوری برای رو شدن این مطلب هست .
ولی اگر چنانچه میخواین مطمعن باشین میتونین مدارک . جزییات رو برای بنده ارسال کنید تا راهنمایی بهتر و دقیق تر خدمتتون داشته باشم

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مواجهه حضوری است رو در رو میشوید و سوالاتی از شما و طرف مقابل پرسیده میشود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اول اینکه چون وثیقه سپرده اید فعلاً نگران بازداشت نباشی دوم اینکه در خصوص مواجهه حضوری با توجه به اینکه بازپرس قصد دارد تا از اطلاعات دیگر افرادی که به عنوان مطلع یا شاهد یا شاکی یا به هر سمت دیگر در پرونده حضور دارند جهت کشف حقیقت استفاده نماید برای اینکه در مواجهه حضوری موفق باشید باید در ابتدا تمام موضوع را مجدداً بررسی نموده و متوجه باشید که چه شخصی قرار است با شما مواجه شود و چگونه اطلاعاتی در اختیار دارد که شما با بررسی دقیق آن قادر به ارائه پاسخ و دفاعیات دقیق علیه ایشان باشید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر حال با توجه به ابلاغ حضور در جلسه رسیدگی بهتر است در جلسه رسیدگی حاضر شوید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مواجهه حضوری صورت میگیرد.مراقب اقاریر خود باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نسبت به دفاعیاتی که باید انجام دهید تمرین کنید و استراتژیک خوبی انتخاب کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در جلسه حاضر شوید و حقیقت را بگویید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دردسري نيست اگر شما مجرم نباشيد
متهم را مواجهه با شما خواهند داد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وقت مواجهه با افراد مرتبط با پرونده می باشد که رودرو دفاعیات خودرا مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

منظور از مواجهه حضوری روبرو کردن طرفین با یکدیگر است نگران نباشید اگر اسناد و مدارکی دال بر صحت و سقم گفته های خود دارید در روز جلسه همراه خود داشته باشید با این حال بهتر است پرونده شما دقیق مطالعه شود �‌توانید خودتان درخواست مطالعه پرونده بدهید یا حداقل وکیل بگیرید که حتی صرفاً مطالعه پرونده انجام دهد

کبری پیرداده بیرانوند

سرکار خانم کبری پیرداده بیرانوند :

سلام ، جلسه را شرکت کنید و با ادله از خود دفاع کنید .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در شعبه حاضر شوید و از خود دفاع کنید