مشاوره حقوقی رایگان - ورود و خروج شبانه (مهم) مجتمع مسکونی

سلام بنده ساکن مجتمع مسکونی هستم
و شب ها نگهبان ساعت 2 الی 5 صبح در را میبندد و مانع عبور خودرو به داخل محوطه مجتمع میشود .

هنگام ساکن شدن در مجتمع به من یه برگه دادن امضا کردم ک یکی از بنداش نوشته بود ساعت 2 - 5 درب مجتمع کاملا بسته میشود. من گفتم ک اینو قبول ندارم و شبا شاید دیر بیام گفتن مشکلی نداره شما هروقت خاستی بیا و برو ولی با این حال امضا کردم

از لحاظ قانونی درسته این کار ؟
یا من میتونم از طریق شکایت ب این موضوع قانونی رسیدگی کنم؟
لطفا کامل توضیح بدین ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

همه چیز بستگی به توافق ساکنین است اگر ایجاد مزاحمت غیر متعارف داشته میتوانید اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مجمع عمومی ساختمان در مورد اداره ساختمان تصمیم میگیرد و اگر اکثریت این تصمیم را گرفتند باید شما هم رعایت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام به جهت رعایت امنیت کار قانونی است هر چندکه اگر شما له جهت شغل خودتان در آن ساعات تردد دارید نمی ت آنند مانع شما شوند. اگر شکایت کنید به عنوان ممانعت از حق شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی بهتر است با گفتگو موضوع حل بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است مشکل خود را دوستانه حل و فصل کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانند این اقدام را انجام دهند و اگر شما امضا کرده اید باید مفاد آن را رعایت نمایید ، بهتر است با تراضی موضوع را حل و فصل کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

برای ساکنین بعید است مشکلی باشد چرا که ممکن است عبور و مرور شبانه داشته باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون قبول کردی فعلا از نظر قضایی کاری از پیش نمی بری.
اگر توضیح کاملتر میخواهید از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام راه قانونی برای شما باز است کسی نمی تواند شما را از حق خود منع کنند و ساکنین می توانند تصمیمی برخلاف حقوق اشخاص بگیرند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا غیر قانونی است

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

هیات مدیره ساختمان می تواند هر تصمیمی بگیرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به نظر کلیه واحد‌های متجمع دارد

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام، اگر مصوبه هیئت مدیره ساختمان باشه قانونی است و شما هم چون امضا کردید فلذا مصوبه را پذیرفتید،پس سعی کنید موضوع مسالمت‌آمیز حل کنید

مسلم ناصری

جناب آقای مسلم ناصری:

به طرفیت مدیر ساختمان شکايت کنید و دادخواست ممانعت از حق بدید حل میشه مشکلتون ?

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بهتر است با گفتگو موضوع حل و فصل شود تا از طریق شکایت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله سعی کنید مسالمت آمیز از طریق مدیریت مساله را حل کنید که در شرایط اضطراری چگونه رفت و آمد در این ساعات صورت گیرد و تبصره و تکمله ای به برگه اضافه شود. در صورت عدم اعتناطء اظهارنامه دهید و در صورت عدم افاقه به عنوان ممانعت از حق میتوانید شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا در جهت امنیت مجتمع اینگونه امور انجام میگردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به توافق و قبول آن از جانب شما بهتر است مسالمت آمیز حل گردد امکان شکایت ممانعت از حق میباشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

با توجه به اینکه شما برگه رو امضا کردید در هر حال باید پایبند به تعهدتان باشید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

امکان شکایت به عنوان ممانعت از حق وجود دارد اما چون قرارداد امضا کرده اید ممکن است نتیجه ندهد بهتر است توافقی موضوع را حل کنید