مشاوره حقوقی رایگان - ساخت خانه باغ

بنده 1000 متر زمین دارم که 500 مترش دارای پروانه دامداری میباشد
ولی 500 مترش بلا استفاده افتاده آیا من میتوانم در آن بدون مجوز خانه 60 متری احداث کنم. ضمنا اگر نخوام از امتیازات آب و برق و گاز استفاده کنم بازم نیاز به مجوز دارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر شما بدون اخذ اجازه از اداره جهاد ساخت انجام بدهید جرم تغییر کاربری غیر مجاز محسوب میشود و مجازات جریمه نقدی یا تخریب خواهید داشت

شما باید به جهاد مراجعه و درخواست اخذ مجوز نمایید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

خیر شما باید مجوز از امور اراضی حتما بگیرید لذا بدون مجوز قلع بنا و جریمه در پی داره

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

طبق تبصره 4 الحاقی ( 1/8/1385 ) به ماده 1 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها مصوب 1374 با اصلاحات بعدی و نیز ماده 14 آیین نامه اجرایی این قانون ، فعالیت های موضوع تبصره مذکور بهینه کردن تولیدات بخش کشاورزی بوده و در حکم اراضی زراعی و باغها است و تغییر کاربری محسوب نمی شود ؛ بنابراین انجام اقداماتی که حسب مورد لازمه و مکمل زیرساخت ها و تأسیسات مورد نیاز تولیدات کشاورزی است ، نیازی به اخذ مجوز تغییر کاربری ندارد . در فرض سؤال نیز چنانچه قاضی رسیدگی کننده احراز کند که مستحدثه از مصادیق بندهای 3 و 7 تبصره 1 بند « الف » دستورالعمل ماده 10 آیین نامه اجرایی قانون یادشده است ، تغییر کاربری محسوب نمی شود و اگر خارج از مصادیق تبصره اخیرالذکر باشد و بدون اخذ مجوز از کمیسیون موضوع تبصره 1 ماده 1 قانون مذکور ، احداث شده باشد ، تغییر کاربری غیر مجاز محسوب و مشمول مقررات ماده 3 این قانون خواهد بود. مطابق مصوبه مجلس ساختن اتاقک نگهبانی و استخر ذخیره آب کشاورزی و محل نگهداری محصول تغییر کاربری محسوب نمی شود

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما
تحت شرایطی میتوانید اتاقی برای نگهبانی احداث نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

در صورتی که جهت کمال استفاده از دامداری مربوطه باشد در حد ساخت اتاق کوچک جهت سرایدار به نظر بلامانع است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

هر ساخت وسازی نیاز به مجوز دارد بویژه در ملکی که کاربری ان کشاورزی است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت باید از طریق جهاد پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال جهت هر گونه ساخت و ساز باید مجوز داشته باشید
و اگر مجوز نگیرید امکان تخریب وجود دارد.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در اینصورت مورد از موارد تغییر کاربری محسوب میشود ، برای اینکار سعی کنید تعدادی نهال بکارید تا حالت باغ داشته باشد و به استناد قانون بهره وری از کشاورزی از مسولیت کیفری مبرا گردید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بهتر است مجوز بگیرید تا تغییر کاربری غیر مجاز محسوب نگردد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير نيازمند مجوزات و پروانه ساختمان
و عرض معبر و گُذر و ميزان بَر ًو كف مي باشد

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود باید مجوز اخذ نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
بدوا بهتر است مجوزهای لازم را اخذ نمایید

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما برای هر گونه ساخت و ساز باید از مراجع ذیصلاح مجوز بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا هرگونه ساخت و ساز نیاز به مجوز خواهد داشت مگر در حد یک اتاق نگهبانی و.‌.باشد

یک وکیل :

سلام
برای هرگونه ساخت و ساز ملک نیاز به اخذ مجوز های لازم وجود دارد حتی بدون استفاده از امتیاز اب و برق و گاز مگر در حد اتاقک نگهبانی ومحل نگه داری محصول

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

در صورتی که قصد احداث خانه در متراژ باقیمانده باشد باید نسبت به اخذ مجوز از شهرداری یا دهیاری بسته به محل وقوع ملک اقدام نمود

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

با سلام،خیر بدون اخذ مجوز امکان پذیر نیست