مشاوره حقوقی رایگان - ساخت خانه باغ

باسلام . من در زمین کشاورزی پدری خود که 4000متر میباشد.و3800 متر این زمین رو درخت کاشته ام.و چون ساکن تهران هستم وشاغل میباشم. پس از گرفتن مرخصی جهت رسیدگی به باغ وآبیاری درختان مجبورم دو سه روز به آنجا بروم.وجایی برای سکونت در اون زمین(باغ) ومحل
ندارم.میخام خانه باغی در این زمین احداث کنم راه قانونی اون چیست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید جواز ساخت و ساز داشته باشید اگر زمین در محدوده شهری است از شهرداری و اگر در بافت روستایی است از دهیاری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از جهاد کشاورزی مجوز ساخت بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً خانه کارگری وبه میزان 20متر بنا نمی‌تواند تغییر کاربری به معنای واقعی تلقی گردد توصیه می گردد قبل از هر اقدامی از اداره جهاد کشاورزی مجوز اخذ نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید از جهاد کشاورزی مجوز ساخت بگیرید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

می توانید از جهاد کشاورزی مجوز ساخت بگیرید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قبل از آن با جهادکشاورزی محل هماهنگ کنید