مشاوره حقوقی رایگان - ساخت خانه باغی

سلام. من حدود ٤ سال هست كه زمين كشاورزي به متراژ ٥٠٠٠ متر در استان تهران، فيروزكوه خريداري كردم. از همون روز اول شروع كردم به احداث باغ و گرفتن مجوز هاي مربوطه. الان بعد از ٤ سال درختان باغ بارده شده اند و غير از سند تك برگ مجوز باغباني، فنس، آبياري قطره اي و كنتور برق را نيز دريافت كردم. متاسفانه جهاد كشاورزي به من اجازه ساخت خونه باغي نميدن در صورتي كه اكثر زمين ها و باغات مجاور ساخت و ساز غير قانوني دارن. حالا ١-چطوري ميتونم مجوز ساخت بگيرم؟
٢-آيا ميتونم از طريق ديوان عدالت اداري اقدام كنم؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باارایه مستندات خود در دیوان عدالت اداری طرح دعوا کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری می توانید شکایت خود را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب شما می توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری موضوع را پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید.