مشاوره حقوقی رایگان - شهادت دادن

سلام‌وقتتون بخیر.

دوتا پرونده دارم ک دوتاشون یک موضوع هستش یکیش ک پرونده ی ضرب و شتم هستش ک شاهدداشتم از همسایه ها ک خودشون از سمت پاسگاه رفتن پرسو جو کردن ب صورت نامحسوس شهادت دادن
.
ولی دومین پرونده ک بعدا وکیل گف شکایت کنید چون دوبار شخصی ب زور وارد خونمون شد و منو زدهمین شخص پرونده ی ضرب و شتم هم بود..
هر دوبارشو هم پیش همسرم زد منو ولی همسرم نذاشت بیشتر بهم دس بزنه

همسایه ها ی بارشو ک خونمون ویلای بود صدامو شنیدن حتی اومدن بیرون ودیدن شخصی ک منو زد ازحیاطمو رف بیرون وفرار کرد
ولی رفتیم باهاشون حرف بزنیم ک بیان شهادتت بدن
هرکدومش ازاین موضوع صرف نظرکردن و بهونه اوردن اونم ازحرفاشون فهمیدیم ک ترس شهادت دادن دارن
یا بهمون گفتن اخه ما ندیدیم ک فقط دیدیم اون شخصی ک تورو زد از حیاط اومد بیرون و ما باصدای شما ک جیغ وداد بود اومدیم بیرون ونمیتونیم دقیق ندیدیم شهادت بدیم
مام گفتیم قسم الکی نخورین هرچی دیدینو بگید خب ...ولی قبول نکردن ..
با اینک خودم قسم ب قران خوردم وقاضی قبول کرد گف حداقل باید ی نفر بازبیاد شهادت بده
میخاسم بدونم اگ کسی نیاد یا شونه خالی کنه از ترسشون یا ب قول خودشون چیزی ندیدن ک بیان بگن اونوقت پرونده چحوری میشع ؟؟
اخه بعد 7ماه رسیدیم ب اینجای پرونده ولی حالا اگ شاهد نباشه چجوری میشع پرونده ی ورود ب عنف ام...ممنون اگ جواب بدید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و اسناد مربوطه است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی با ارائه دو خط مشاوره شما در روند دعوی تان موفق نخواهید بود ، بهتر است در صورت امکان در وهله اول از مشاوره حضوری و سپس از مشاوره تلفنی استفاده کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از قاضی درخواست تحقیقات محلی را نمایید
و میتوانید اسامی شهود را به دادگاه اعلام نمایید تا قاصی ایشان را به عنوان مطلع دعوت نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

متاسفانه بازپرسها بر خلاف وظیفه ای که در ماده 90 و 93 و 95 قانون آیین دادرسی دارند که باید خودشان بیایند تحقیق کنند عمل نمیکنند و میگن شاهد بیار به هر حال شما حتما نطریه پزشکی قانونی را بگیر و پیگیری کن ودرخواست تحقیق محلی یا احضار شهود را بده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از قاضی درخواست تحقیقات محلی را نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای ضرب و جرح مجدد قسم خودتان و تحقیق محلی می تواند موثر باشد برای ورود به عنف هم تقاضای تحقیق محلی نمایید وقتی کسی ندیده که به عنف وارد شده کاری نمیشه کرد مگر دوربین در محل باشد