مشاوره حقوقی رایگان - شرارت

سلام من یه خانم 30 ساله م که امروز 17 ابان 1400 ساعت 10 و نیم صبح که داشتم پسر6ساله مو میبردم پیش دبستانی داخل خیابون ایست کردم که یه پیرمرد که نمیتونست خوب حرکت کنه از خیابون رد بشه اما ماشین پشت سرم که 3 تا خانم بودن منو به بوق و فحش گرفتن و من پیاده شدم میبینی که بنده خدا نمیتونه حرکت کنه اما 3 نفری پیاده شدن و با تهدید شروع کردن به کشیدن موهام و کتک زدنم و ضربه زدن به ماشینم و پول جیبم که برای اقساط مدرسه پسرم توی جیبم بود رو دزدیدن و من فقط تونستم پلاک رو بردارم و حالا برای شکایت شاهدی ندارم اخه مردم رهگذر جمع شدن و من کسی رو نمیشناسم و دفتر قضایی میگه باید شاهد داشته باشی
تو رو خدا کمکم کنید بتونم ازشون شکایت کنم یه راهی چیزی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما شکایت خود را مطرح نمایید و درخواست تحقیق محلی را نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود درست است که شاهد ندارید اما از طریق دیگر هم می توانید شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما شکایت کنید میتونید استشهاد جمع کنید یا تقاضای تامین دلیل از شورا به وسیله تحقیق محلی کنید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام شکایت حق شماست و شما در هر صورت چه شاهد داشته باشید و چه شاهد نداشته باشید می توانید شکایت خود را مطرح کنید و به جای شاهد هم می توانید تقاضای بازبینی دوربین های مغازه ها و منازل اطراف و همچنین تحقیق از همسایگان و مجاورین و مطلعین محلی را بنمایید . عناوین اتهامی طرف مقابلتان هم عبارتند از توهین ، تهدید، ضرب و جرح، سرقت.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام با داشتن وکیل و مشاوره و راهنمایی آن میتوانید شکوائیه خود را مطرح کنید و طرح شکایت مستلزم وجود شاهد نیست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید با مشورت و توضیحات و مشاوره خوب شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید شکایت کنید و قاضی اگر لازم بدونه تحقیق محلی انجام میشه

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

تحت عنوان ضرب و جرح و تهدید و سرقت شکایت خود را مطرح نمایید. . از طریق شناسایی چهره هم اقدام کنید. و ارجاع به پزشکی قانونی نیز بخواهید. مدارکی همچون چک کردن دوربین های اطراف محل وقوع و استشهادیه محلی را به عنوان دلایل خود مطرح کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر دوربینی در محل بوده از آن استفاده کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شکایت کنید میتونید استشهاد جمع کنید یا تقاضای تامین دلیل از شورا به وسیله تحقیق محلی کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوان شکایت خود را به استناد اصل مدارک معتبر و شهادت شهود مطرح نمایید