مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح همسر

سلام. ایا شهادت پدرم در مورد شکستگی دستم توسط شوهرم مورد قبوله؟ شب ساعت 3زنگ زد بهش گفت دست دخترتو شکوندم بیا ببرش ولی در مورد این شکایت مربوط به یک سال و نیم پیش هست که شکایت کردم کلانتری و نامه پزشکی قانونی ام دارم شکستگی با پلاتین اونم دوبار این برای بار دوم بود ولی الان شکایت کردم ایا رای به نفع من میده قاضی و اینکه دیه و زندان داره؟ و اینکه حدود سه ماه پیش شوهرم خالم که برای پا در میونی به همراه خانواده ام اومد و کتک زد و بینی و سرش شکست و الان پرونده داره و به قید ضمانت ازاده ایا تاثیری داره به نفع من؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شکایت خود را مطرح کنید
در صورت نیاز به مشاوره از طریق مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما ادله دارید میتوانید اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام همان شکایت و نامه پزشکی قانونی ، کافی است و قاضی حکم به پرداخت دیه خواهد داد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،بله اقدام نمایید.
برای توضیحات بیشتر تماس بگیرید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اقدام نمایید شهادت پدر از موارد جرح نمی باشد و قابل قبول است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

تا زمانیکه رای صادر نشود نتیجه قابل پیش بینی نیست

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام نتیجه رسیدگی قابل پیش‌بینی نیست لذا بهتر است پیگیر شکایت باشید

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

بله شهادت پدر مورد قبول است
ضرب و شتم قبلی شما و شوهر خاله تان میتواند از قرائن باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت را پیگیری کنید احتمال نتیجه گرفتن زیاد است . شهادت پدر طبق قانون پذیرفته است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بله شهادت پدرتان مورد قبول می باشد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام بله شهادت پدر قابل قبوله...شکایت دوم اگر منجر به صدور حکم محکومیت قطعی باشد موثره

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام شهادت پدر بعلاوه نامه پزشکی قانونی بعلاوه سوگند خودتان منجر به صدور حکم محکومیت خواهد شد.

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود . در چنین مواردی معمولا ضارب اصل درگیری را قبول داره اما میگه من نزدم یا خودش باعث شد و این حرفها که جرمش ثابت میشه و اگر کلا انکار کنه باز هم ممکنه از اوضاع و احوال قضیه برای مقام قضائی جرمش احراز بشه و پرونده دیگری م که گفتید میتواند یک کمک به بازپرس برای کشف واقعیت باشه.

حسن  قيصري نجف آبادي

جناب آقای حسن قيصري نجف آبادي :

سلام
شهادت یک نفر شاهد ( در اینجا پدر) ایجاد لوث نموده و چنانچه حجت شرعی تکمیل نگردد ، با قسامه دیه اثبات و متهم محکوم به پرداخت میگردد.

محمدامین عباسی

جناب آقای محمدامین عباسی :

سلام دیه داره.درصورت توضیح بیشتر تماس بگیرید.

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

سلام
شهادت پدر هم پذیرفته است.
صدور رای با توجه به مستندات و دفاع طرفین در جلسه دارد

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

شما میتوانید با در شهادت پدر و قسم ثابت کنید و از عدم به تعادل روحی و روانی اشدهم استفاده کنید و بخواهید به پزشکی قانونی جهت تایید سلامت روحی ارجاع دهند