مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم

سلام در مورد ضرب و شتم همسرم به دادسرا مراجعه کردم و سپس پزشکی قانونی توسط دکتر معاینه شدم و جواب نامه را نیز دریافت کردم و درباره این موضوع به چند نفر هم گفتم که مورد ضرب و شتم همسرم قرار گرفتم و به من توهین میکند الان این افراد شاهد هستند و آیا نیازی به شاهد هست و با جواب این نامه باید چکار کنم؟ ممنون که به سوالم پاسخ میدید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شکایت خود را پیگیری کنید . صرف نامه پزشک قانونی کافی نیست بلکه باید ایراد صدمه از ناحیه همسرتان را ثابت کنید شهود شما باید حادثه را دیده باشند اگر ندیده اند تماس بگیرید تا راهنمایی شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت خودرا بر اساس همون نامه پیگیری کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شکایت خود را براساس همان نامه پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شکایت خود را براساس همان نامه پیگیری نمایید