مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح همسر

باسلام ، همسرم حدود شش ماه است بدون اجازه و دلیل قانونی و شرعی باهماهنگی تلفنی برادرش منزل مشترک را ترک و به خونه برادرش رفته یکی دو روز بعد گواهی پزشکی قانونی و استشهادیه مبنی برضرب وجرح زوج آماده کرده،سپس اقدام به دادخواست مطالبه مهریه و نفقه سی سال زندگی مشترک نموده،بنده هم دادخواست الزام تمکین داده ام،لطفا نظرتان را درباره نتیجه رای محکمه و تاثیر دلایل نظریه پزشکی بفرمایید ممنون

پاسخ ها :

فروزان شرفی

سرکار خانم فروزان شرفی :

با سلام.در صورت ترک زندگی مشترک توسط زوجه با تنطیم استشهادیه محلی از همسایگان مطلع و یا تماس با کلانتری محل جهت صورتجلسه ی و همچنین فرستادن چند نفر برای بازگرداندن ایشان به عنوان شاهد میتوانید عدم تمکین را اثبدت کنید.در مورد ضرب و جرح زوجه مدعی محسوب میشود باید ادعایش را ثابت کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ایشان بتواند سو رفتار شما در طی چندین مرحله ثابت کند الزام به تمکین صادر نمیشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم تمکین بگیرید به زوجه نفقه تعلق نمی گیرد.
نفقه 30 قابل مطالبه نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک و آرای صادره و اخذ توضیحات بیشتر از شما خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد اگر ضرب و جرح ثابت شودامکان رد تمکین می باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

الزام به تمکین در مورد نفقه معوقه تاثیری ندارددر صورت اثبات ضرب و جرح توسط شما به ایشان دیه تعلق میگیرد در صورتی که خوف عدم امنیت جانی خود را ثابت کند برای حال ایشان هم نفقه تعلق خواهد گرفت.و در صورت چند بار تکرار و شکایت زوجه حق طلاق با تمام حق و حقوق مالی را خواهد داشت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه رسیدگی مراجع قضایی قابل پیش بینی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود نیازمند گفتگو و بررسی است در صورت نیاز تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه تمکین بگیرد به زوجه تعلق نمی گیرد