مشاوره حقوقی رایگان - جعل مدرک

با سلام و احترام
شخصی با جعل مدرک از بنده شکایت کرده و رای دادگاه رو به نفع خودش گرفته و ملکی رو به تصرف خودش دراورده و بنده درخواست تجدید نظر دادم و شخصی که به صورت ناخواسته در جعل امضا و مدرک شاکی مشارکت داشته به بنده امضا داده ک شاکی از امضا اون سواستفاده کرده تا بتونه رای رو به نفع خودش صادر کنه ..
حالا بنده که حکم اولیه به ضررم صادر شده میخام بدونم امکان برگشتن رای صادره وجود داره

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قابل پیش بینی نیست در خصوص جعل شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
شما باید در مرحله بدوی درخواست کارشناسی می دادید .
اگر در دادگاه تجدیدنظر نتیجه نگرفتید می توانید با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید و بعد از محکومیت و اثبات جرم می توانید نسبت به رای قبلی درخواست اعاده دادرسی بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید درخواست صدور قرار اناطه می کردید و سپس‌ تحت عنوان جعل و استفاده از سند مجعول از ایشان شکایت می کردید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله لایحه دفاعیه دقیق تنظیم
و برای دادگاه تجدیدنظر ارسال نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی به شرطی که ان شخص برود دادگاه تجدید نطر و اقرار کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد ممکن است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سونیت داشته باشد مسئولیت کیفری دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در لایحه تجدید نظر به این مورد استناد کنید و اگر موفق نشدید شکایت جعل و استفاده از سند مجهول کنید و با استناد به این رای اعاده دادرسی کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می بایست ضمن تجدیدنظرخواهی تقاضای ارجاع به کارشناس می کردید