مشاوره حقوقی رایگان - جعل مدرک تحصیلی

بنده 20سال توی اداره دولتی به عنوان نیروی قراردادی کار میکنم طبق قانون تبدیل وضعیت ایثارگران زمان ارائه مدارک بنده اشتباه کرده و کپی مدرکی کاردانی دانشگاه آزاد که خودم درست کرده بودم ارائه دادم اداره استعلام گرقته و جعلی بودن مدرک اثبات شد توی اداره یه تعهد دادم که تکرار نشه اما دانشگاه آزاد از بنده شکایت کرده توی دادگاه حاضر شدم برام وثیقه صادر شد حکم بنده چی می توانه باشی خواهشا زود جواب بدهید ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان صدور حکم حبس وجود دارد
دفاع کنید
حتی المقدور وکیل دادگستری اختیار نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جعل و استفاده از سند مجعول قابل پیگیری است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به سابقه شما و دفاعیات شما ونهایت نظر قاضی دارد ولی طبق قانون مجازات جعل و استفاده از سند مجعول بین 6 ماه تا 2 سال حبس و جزای نقدی که معادل مبلغ 3 تا 12 میلیون ریال در حق دولت است میباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اتهاماتی که بر شما وارد است جعل و استفاده از سند مجعول است‌.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

جعل سند و استفاده از سند مجهول حداقل شش ماه حبس دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما مجازات حبس خواهید داشت
ولی ‌ممکن است مشمول تخفیف یا ‌تعلیق گردید اگر