مشاوره حقوقی رایگان - ماشین صفر

سلام. من یک ماشین صفر خریداری کردم و 15 روز کاری منتظر شدم که همه مدارک با وکالت بیاد و وقتی که برای تعویض پلاک رفتم فهمیدم که خودرو توقیف سیستمی به دستور دادستانی شده. بعدش که به دادستانی رفتم با ماشینی که من گرفتم دو روز قبل از خرید بنده موقعی که ماشین رو داشتن از شهرستان به تهران می‌آوردند شخص راننده هنگام برگشت مسافر سوار کرده و مسافر را وسط راه جا گذاشته و تمام وسایل های آن را که 50میلیون بوده است دزدیده حالا من باید چه کار بکنم؟
آیا می‌شود این شکایت را از پلاک برداشت و به شخصی که راننده ماشین بوده یا صاحب ماشین گذاشته شود.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خرید و فروش خودرو توقیفی باطل است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ثابت شود که شما سوء نیتی نداشته اید و از موضوع بی اطلاع بوده اید قرار منع تعقیب صادر می‌شود باید دفاعیات درستی انجام دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر قبل از خرید توقیف شده بعید است بتوانید رفع توقیف کنید..

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید بررسی دقیق و جامع صورت گیرد و بعد نظر قطعی داد چرا که ابعاد گسترده ای دارد سوال شما که باید هر کدام تک تک بررسی کرد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام هرگونه نقل و انتقال نسبت به مال توقيف شده باطل و بلااثر است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله چند راهکار وجود دارد
میتوانید دادخواست بطلان معامله مطرح نمایید
یا از فروشنده شکایت کیفری نمایید
یا

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مراتب را از طریق شعبه توقیف کننده پیگیری کنید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام بله می توانید درخواست رفع توقیف خودرو را به استناد مدارک مالکیتی خود تحویل شعبه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر قبل از خرید شما توقیف بوده معامله
شما بلاث هست
ت

یک وکیل :

باید در دادگاه موضوع را اعلام نمایید تا سند آزاد گردد