مشاوره حقوقی رایگان - خودرو شکایت دار

با سلام بنده 2 سال پیش یک پراید خریدم
به صورت وکالتی موقع خرید شکایت نداشت
اما 7 روز بعد یک شکایت ک مربوط به صاحب پلاک بود نشت رو پلاک و من هم تو این 7درور ماشینو به یک شخص دیگه وکالت زدم و فروختم الان اون کسی ک از من خریده از بنده شکایت کرده حالا باید چه کنم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید پول وی را پس بدهید و زیان های او را جبران کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در مقابل خریدار خود مسئول می باشید

و حل کردن این موضوع و رفع توقیف این خود را بر عهده شما است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید خسارت وارده را جبران کنید شما می‌توانید اعتراض ثالث اجرایی نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خریدار می تواند دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در زمان تصرف شما در ماشین تخلف صورت نگرفته باشد ، مسئولیت با صاحب پلاک است. زمان معامله شما مشخص میکند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رفع توقیف این خود را بر عهده شما است باید پول وی را پس بدهید و زیان های او را جبران کنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
عنوان شکایت را مطرح نکردید، چنانچه بعنوان تنظیم سند از شما طرح دعوا شده ، با توجه به اینکه سند به نام شما نیست ، ایراد شکلی داشته و از موارد رد دعوا میباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما باید به طرفیت صاحب پلاک طرح دعوای حقوقی کنید.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به اخذ اطلاعات بیشتر می باشد پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید خسارت های مربوط به خریدار را شخصا جبران کرده و دادخواست ثالث اجرایی تنظیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اعلام نمایید که شما هم از شخص دیگری خریداری کرده اید
و ایراد نمایید

و دعوای خواهان رد خواهد شد

زیرا در دعوای الزام به فک پلاک ، خواهان باید فروشنده و تمام ایادی قبلی و شخصی توقیف کننده خودرو
را طرف دعوا قرار بدهد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بایدضررهای خریدار را جبران کنید و از فروشنده شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اعتراض ثالث اجرایی مطرح نمایید
می توانید ایراد بگیرید که مالک پلاک را طرف دعوی قرار نداده است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مشخص نمایید که شکایت نمایید ک شکایت ایشان بابت چه چیزی است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
اول اعلام کنید که از توقیف بودن خودرو اطلاع نداشته اید. و خریدار فعلی باید دادخواست اعتراض ثالث به عملیات اجرایی بدهد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام جهت اظهارنظر به کسب اطلاعات بیشتری نیاز است.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

در دادخواست خریدار شما دادخواست جلب ثالث مطرح نمایید

یک وکیل :

سلام موضوع نیازمند بررسی بیشتری است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام رفع شکایت باید شود یا معامله خود را اقاله کنید

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

با سلام، باید عدم سو نیت خود را ثابت کنید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

خریدار باید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

وقتی متوجه شاکی داشتن خودرو و توقیف آن شدیدنباید آن را به شخص ثالث می فروخت اید حال باید ابتدا خسارت شخص ثالث را پرداخت کرده و دادخواست اعتراض ثالث اجرایی به طرفیت شاکی فروشنده و خود فروشنده بدهید تا رسیدگی شود اگر توقیف خودرو پس از مبایعه نامه شما با فروشنده باشد با اثبات بیع خودرو بین شما و فروشنده توقیف برداشته خواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست اعتراض ثالث اجرایی تقدیم کنید