مشاوره حقوقی رایگان - رفع شکایت از خودرو جهت تعویض پلاک

سلام بنده ساکن اصفهان هستم یه وانت خریداری کردم از کاشان که توی دفترخانه به نام زدم فردای انروز که رفتم خلافی بگیرم متوجه شدم غیراز یک میلیون وصد جریمه یک مورد شکایت روش داره اگه فروشنده رفع شکایت نکنه بنده چه کاری باید انجام دهم ضمنا 1ماه بیشتر مهلت نداده که فک پلاک کنم
بنده هم میخاهم از وانت استفاده کنم نمیتونم چه کنم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید ابتدا اظهارنامه فسخ بدهی بعد دادخواست تایید فسخ بدهی به دادگاه