مشاوره حقوقی رایگان - سند عادی

با سلام و احترام. آیا دادگاه به استناد تصویر مبایعه نامه عادی دست نویس خارج از بنگاه املاک رای میدهد و یا باید اصل را ارائه دهد، قبلا در دعوای فسخ فروشنده با وجود ایرادی شکلی از سوی اینجانب دادگاه با پذیرش قطعیت معامله از سوی طرفین به استناد همین تصویر مبایعه نامه رای فسخ به نفع من صادر کرد، دو باره به استناد آن نزد همون شعبه و همون قاضی دعوای التزام وجه قراردادی مطرح نموه، بنده مجددا ایراد شکلی گرفتم که باید اصل را ارائه دهد، و قبلا به قاضی توضیح دادم که در مفاد مبایعه نامه دستکاری کرده است، عین عبارات مخدوش را با سوال قاضی پاسخ دادم، شهود هم آورد که اصل مبایعه نامه نزد من است، اما شهود مورد قبول دادگاه واقع نشدند،
آیا احتمال دارد به اسناد پرونده قبلی یعنی فسخ تصویر مورد قبول واقع شود، چون برای معامله 150 میلیونی روزی یک میلیون تومان با دستکاری قید کرده است، که چون معامله 5 سال پیش بود 1/600 یک میلیارد شیصد تومان به ادعای ایشان تا به امروز میشود،
لطفا راهنمایی فرمایید
عذر میخوام طولانی شد
سپاس

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام اصل سند باید ارائه شود اگر ادعای جعل دارید با ارجاع یه کارشناس خط قابل تشخیص می باشد .

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما نیازمند بررسی دقیق و سنجیده است و باید اسناد و مدارک شما به همراه اظهارات شما در کنار هم بررسی شود و به نظر قطعی رسید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدارک و مستندات نیاز به بررسی بیشتر است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک و مستندات بررسی شود تا اظهار نظر دقیقی در طی گفتگوی متقابل به توان کرد

یک وکیل :

با سلام
مدارک و مستندات نیازمند بررسی است.

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام خواهان بايد اصل اسنادي كه رونوشت آنها را ضميمه دادخواست كرده است در جلسه دادرسي حاضر نمايد. خوانده نيز بايد اصل و‌ رونوشت اسنادي را كه مي ‌خواهد به آنها استناد نمايد در جلسه دادرسي حاضر نمايد؛ والا در صورتي ‌كه آن سند عادي باشد و مورد ترديد و‌ انكار واقع شود، اگر خوانده باشد از عداد دلايل او خارج مي ‌شود و اگر خواهان باشد و دادخواست وي مستند به ادله ديگري نباشد در آن خصوص‌ ابطال مي ‌گردد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما نیاز به بررسی بیشتر از اسناد و مدارک می بایست مورد مطالعه قرار بگیرد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد

یک وکیل :

سلام بله باید اصل سند را ارئه فرمایید