مشاوره حقوقی رایگان - دعوی خلع ید

سلام بنده اپارتمانی رو به املاکی چکی فروختم و تو قولنامه نوشتیم چکها وصول نشد معامله فسخ حالا بعد یکسال از دادگاه حکم فسخ و تحویل واحدو گرفتم، حالا این اقای مشاور املاک کلاهبرداری کرده واحد منو قولنامه ای به شخص ثالث فروخته و مبلغی گرفته وقت تحویل خونه که شد شخص متصرف اعتراض ثالث زده با توجه به قولنامش، حالا سوال اینه بنظر شما چی میشه، در ثانی من در شعبه دیگر دعوی خلع ید از متصرف کرده ام که هنوز جوابش نیومده بعد از وقت رسیدگی و در اعتراض ثالث فهمیدم قولنامه بنام همسر متصرفه نه خودش تکلیف چیست؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام شما بلافاصله با موضوع کلاهبرداری و فروش مال غیر هم شکایت کنید علیه مشاور املاک و همچنین تخلف را به اتحادیه هم اعلام کنید.

پرسشگر :

سلام مجدد خانم وکیل مشاوه املاک فراری هستن بعدم من قولنامه رو فسخ کردم الان با نفر ثالث که ساکن واحد منه به مشکل اعتراض ثالث خورده ایم میگم با توجه به اینکه سند بنام منه نتیجه این اعتراض چی میشه

پرسشگر :

ودر ضمن سوال دوم اینکه من از متصرف دعوی خلع ید کردم ولی از جایی که نمیدانستم قولنامه بنامه خانوم ایشانبوده ومن از اقاشون شکایت کردم جلسه رسیدگی تمام و منتظره صدور حکم هستم میگم با این حکم میتونم خلع ید کنم یا دوباره باید شکایت خلع ید از کسی که قولنامه بنامشه بکنم با تشکر

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اول به اتحادیه اصناف برعلیه ایشان شکایت کنید وبا از آن اگر کاری از پیش نبردید کلاهبرداری شکایت نمایید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ایامشاوراملاک ملک شمارا قبل از فسخ به شخص ثالثی فروخته یا بعداز حکم فسخ به ثالث فروخته؟
اگرقبل ازحکم فسخ فروخته که وصف جزایی بلحاظ فقدان سونیت ندارد وشما همان دعوای خلع ید را برعلیه متصرف دنبال کنید ودعوای اعتراض ثالث هم باتوجه به سندرسمی شما مردوداعلام میشود ولی اگرمشاوراملاک بعداز ابلاغ حکم فسخ ملک شمارابنام خودش به ثالث فروخته میتوانید بعنوان فروش مال غیر از ایشان دردادسرا شکایت کیفری کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

شما ازکس یاکسانیکه درملک متصرف هستند باید بطرفیت انهادعوای خلع یدکنید دردادگاه بگویید که مشاوراملاک که نامش رادردادخواست نوشتید هم متصرف است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
سوال ابهام دارد
اگر علیه ذی سمت طرح دعوا نکرده اید با عدم قرار عدم استماع مواجه خواهید شد