مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اختصاصی در مبایعه نامه

با سلام. 6 سال پیش واحدی خریدیم که در مبایعه نامه سازنده فروش با پارکینگ اختصاصی را قول داد . اما پس از ثبت و دریافت سند در صورت مجلس تفکیکی ذکر شده که پارکینک واحد مجاور حق عبور از پارکینگ مرا دارد. در تمام مدت شش سال پیش آنها در درب دیگر پارکینگ که اکنون خریدار جدید بنا بر این صورت مجلس معتقد به عدم حق عبور ایشان از سمت خود را دارد عبور می کردند. آیا با این صورت برای من چگونه امکان گرفتن حق خود برای پارکینگ اختصاصی را خواهم داشت؟ سپاس

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جانمایی دقیق پارکینگ در صورتمجلس تفکیکی مشخص شده است
و شما میتوانید دادخواست اقامه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

یااستناد به مبایعنامه که در ان مکتوب شده تقاضای اصلاح سند را بخواهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید بر اساس توافقات الزام فروشنده به تحویل پارکینگ توافق شده را بخواهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به استناد صورت‌مجلس تفکیکی دادخواست بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید بررسی لازم و دقیق صورت گیرد و بعد نظر قطعی داد چرا که سوال شما چندین بعد حقوقی دارد که باید تک تک به آن پرداخت شود صرف جواب دادن نیست هر پرونده شرایط خاص خود را دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود علیه فروشنده باید دادخواست داد
البته بستگی به مفاد قرارداد دارد