مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اختصاصی در مبایعه نامه

من سه ماه پیش یک واحد مسکونی خریدم، که فروشنده یک عدد مبایعه نامه ثبت شده باکد رهگیری از که در آن ذکر شده که پارکینگ واحد من اختصاصی هست، و فروشنده هم به من پارکینگ اختصاصی فروخته وحتی پشت مبایعه نامه هم فروشنده اول وهم فروشنده دوم بادست خط خود نوشته که پارکینگ من اختصاصی هست وبدون مزاحم وهمسایگان به هیچ وجه نمی توانند استفاده کنند ولی الان همسایه ها می گویند نه مشاع هست. ایامن میتوانم از فروشنده خسارت بگیرم؟

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر آنچه در سند ملک آمده ملاک است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سند بستی م‌باشد و هر چه که در سند و صورت مجلس تفکیکی در شده است ملاک قرار می‌گرفت

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله می‌توانید فروشنده را ملزم به تحویل پارکینگ اختصاصی که در قرارداد قید شده است نمایید ولی بهتر است قبل از آن مشاوره تلفنی در دادراه نمایید