مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام خسته نباشید من یک واحد آپارتمان قولنامه ای خریدم که جا پارکینگ مشخصی داشت و پارکینگ مشاع نبود الان یک بنده خدایی اومده میگه که پارکینگ جزو مشاعات ساختمان و باید چرخشی باشه درسته؟

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

بستگی به قولنامه ای که دارید و چنانچه با پارکینگ به شما فروختند میتوانید از پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست به اسناد و مدارک مراجعه کنید مدارک شما رعایت نشود که نمی‌توان به سوال شما پاسخ داد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بستگی به متن صورتمجلس تفکیکی و متن سند دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ‌
در صورتمجلس تفکیکی ، جا نمایی پارکینگ هر واحد مشخص شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد یا سند شما پارکینگ قید شده باشد اختصاصی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به اسناد مالکیت دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر ایجاد مزاحمت میکند میتوانید شکایت کنید با توجه به متن صورتمجلس تفکیکی و متن سند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام چون سند نداره نمیشه یر این موضوع مناقشه کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مبنا و اساس سخن آن بنده خدا چیست ؟! بایستی هر حق و حقوقی که ابراز می شود مبنا و اساس قراردادی یا قانونی داشته باشد و بی اساس و بی مبنا نمی توان که حق و حقوقی ایجاد کرد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پارکینگ معمولا برای هر واحد مشخص است. در قرارداد قید میگردد