مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد فروشنده به واگذاری پارکینگ

با سلام، بنده سال 91 یک واحد آپارتمانی پیش خرید کرده ام، در قولنامه در قسمت توضیحات آمده است که واحد دارای پارکینگ می باشد، حال بعد از 7 سال که ساخت واحد طول کشیده و سند ها آماده شده است، در سند واحد من پارکینگ قید نشده است و ظاهرا به دلیل کمبود مکان فروشنده مجبور شده به نصف واحدها پارکینگ بدهد (بدون هماهنگی) خواستم بپرسم الان چکار باید کرد، ضمنا فروشنده ای که قولنامه را با آن امضا کرده ام فوت کرده اند، ممنون می شم راهنمائی کنید، سپاس

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام دادخواست الزام به تحویل پارکینک و تنظیم سندارائه بدهید اگر نشد باید به نرخ روز افت قیمت آپارتمان و ارزش پارکینگ را به شما بدهند

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
باتوجه به اینکه قرارداد پیش خرید تنظیم کرده اید وباتوجه به قانون پیش فروش آپارتمان باید ابتدا ازطریق داوری اقدام نمایید و یا دادخواست تعیین داوری را ازطریق دادگاه تقاضا نمایید . باتوجه به ماده 20 قانون پیش فروش آپارتمان رفع کلیه اختلافات پیش فروش آپارتمان در صلاحیت داوری میباشد.

پرسشگر :

سلام، ضمن تشکر از پاسخگویی شما، دو سوال دیگر نیز دارم یکی اینکه آیا اگر الان سند را به نام بزنم می توانم بعدا پیگیری حق پارکینگ را کنم یا خیر و دوم اینکه روند پیگیری این کار تقریبا چقدر طول می کشد. سپاس

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.دادخواست تحویل پارکینگ را به ظرفیت ورثه بدهید

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

مطالبه کسر مبلغ مربوط به پارکینگ قابل مطالبه است البته به طرفیت وراث.
اگر فوریت رعایت می شد و برای شما به صرفه بود به جهت تخلف در وصف حق فسخ معامله را هم داشتید

پرسشگر :

سلام،عذرخواهی می کنم من دو سوال داشتم :
1- اینکه چون هنوز سند به نام من زده نشده آیا ابتدا سند را به نام خودم بزنم بعد پیگیری مطالبه کنم یا قبل از سند زدن باید اقدام کنم.
2- معمولا فرایند مطالبه برای اینکار چقدر زمان می برد؟
با تشکر

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. اگر قبل از سند باید وجهی بدهید بهتر است ارزش پارکینگ را طبق عرف کسر نمایید . اگر دادخواست دهید یک سال حدودا زمان می برد ضمن اینکه گواهی انحصار وراثت نیز باید داشته باشید پس بهتر است توافقی موضوع را حل نمایید.

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

دکتر رجبی پور
چون درقرارداد پارکینگ قید شده دادخواست الزام به تحویل پارکینگ بدهید.