مشاوره حقوقی رایگان - مشکل پارکینگ و انباری

با سلام و احترام بنده یک واحد مسکونی خریدم که پارکینگ و انباری در سند قید نشده است و در صورتمجلس تفکیکی فقط قید شده پیلوت گنجایش 3عدد پارکینگ را داراست بدین معنی که در سند بقیه واحدها پارکینگ قید شده است لازم به ذکر است ساختمان دارای 4 طبقه و هر طبقه دارای یک واحد می باشد و زیرزمینی به مساحت یکی از واحدها پایین پیلوت قرار دارد که در مالکیت طبقه یک میباشد یعنی در سند آن ذکر شده است ضمنا در پارکینگ می توان 4 خودرو براحتی پارک کرد بدون مزاحمت دیگری و نکته دیگر اینکه بقیه واحدها در تملک یک شخص میباشد با این اوصاف سوال بنده این است که 1.آیا بنده میتوانم خودرو را در پارکینگ پارک کنم ؟ یا کلی عرض کنم چگونه میتوانم از پارکینگ و انباری استفاده کنم چون خیلی نیاز دارم لطفا جامع و کامل راهنمایی بفرمایید 2. آیا مالک 3واحد دیگر میتواند واحد مسکونی را مجزا از پارکینگ بفروشد چون ایشان قصد فروش واحد را بدون پارکینگ را دارد و نیت دارد پارکینگها را برای خود نگه دارد ؟!! لطفا جامع و کامل برای بنده راهکار ارایه فرمایید. باسپاس فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
شما بایستی از مالک پیلوت فضای پارک خریداری کنید و چون سایر واحدها دارای پارکینگ می باشند غیر از مالک واحد یک نیازی به اخذ اجازه نخواهد بود.

پرسشگر :

با سلا‌م و خسته نباشید لطفا مشکل بنده را دوباره مطالعه بفرمایید و به دو سوال بنده جامع و کامل جواب بفرمایید چون واقعا معذبم با تشکر از شما بزرگوار اجرکم عنداله

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

با سلام شابسته بود که مراتب خرید پارکینگ و انبار در مبایعه نامه شما قید و تصریح میشد/ عدم اشاره به منزله عدم استحقاق شما می باشد/با مالک مشورت و مشار الیه را با پرداخت مبلغ مناسب راضی به تخصیص انتقال انبار و پارکینگ بنام خود کنید

پرسشگر :

با سلام ممنونم از پاسخ شما یه سوالی هم داشتم با وجود اینکه پیلوت دارای3 پارکینگ و متعلق به یک شخص است آیا میتواند پیلوت را تغییر کاربری داده و تجاری کند و بفروشد چون پیلوت درست است که 3پارکینگ دارد ولی فضا برای 2خودروی دیگر موجود است بنده سهمی از آن فضا ندارم یعنی آن فضا مشاع نیست حتی اگر پارکینگ نداشته باشم؟؟؟؟

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
واحد شما و هیچ سک از واحد های دیگر دارای پارکینگ نیستند لذا حق پارک اتومبیل خود را در ساختمان ندارید گرچه مشکلی با پارک کردن ماشین ایجاد نشود و گرچه قابلیت سه پارکینگ وجود داشته باشد, برای پارک اتومبیل خود به جهت اینکه جز مشاعات میباشد و در مالکیت واحد شما نیست باید با سایر مالکین توافق کنید .

جبار مبارکی

جناب آقای جبار مبارکی :

شما با اجازه مالک میتوانید از پارکینک و انباری استفاده کنید . اگر اجازه ندادند متاسقانه نمیتونید استفاده کنید .

پرسشگر :

با سلام و تشکر از جوابهای شما عزیران . دغدغه اصلی بنده پارک کردن یا نکردن خودرو داخل پارکینگ نیست !فقط میخوام اینو بدونم که تو پیلوت منم حقی دارم یا نه ! چون مالک 3واحد یک نفره که اونم دارای 3 پارکینگ تو پیلوته و با توجه به اینکه فضا برا 2 خودرو دیگه هم هست آیامیتونه بدون اجازه از بنده اونجا رو تجاری کنه و بفروشه ! مگه اون جای دو خودرو جزء مشاعات نیست چه تو سند من بیاد یا نیاد!!؟ لطفا کامل برای بنده توضیح بدین ممنون میشم با سپاس

پرسشگر :

لطفا پاسخ دهید ممنونم

پرسشگر :

لطفا سوال بنده را پاسخ فرمایید ممنون

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام در صورتی که ملک موصوف با سند رسمی واگذارشده است ودارای پایان کار شهرداری بدون تخلف می باشد , اولاًدر خصوص سوال مطرح لازم است به صورتجلسه تفکیکی تهیه شده توسط اداره ثبت مراجعه گردد تا مشخص گردد که به چه شکلی واحدها تفکیک شده است ,اصولا آپارتمان ها تابع قانون تملک آپارتمانها وملحاق ان می باشد وبر این اساس پیلوت پارکینک وجمیع فضاهای مشترک جزء مشاعات ومتعلق به همه مالکین می باشد البته تابع شرایط وضوابطی مندرج در سند صورتجلسه تفکیکی مربوطه نیزمی باشند