مشاوره حقوقی رایگان - حق پارکینگ

با سلام
ما در آپارتمانی زندگی میکنیم که دارای 6 واحد مسکونی و یک واحد تجاری (مغازه داخل حیاط و درب به کوچه دارد) می باشد. در سند تمام واحدهای مسکونی و واحد تجاری حق استفاده از فضای مشاعات بصورت اشتراکی وجود دارد و در خصوص استفاده از پارکینگ برای هیچ واحدی مطلبی قید نشده. لطفا با توجه به اینکه کمبود فضای پارکینگ وجود دارد و از طرفی صاحب واحد تجاری نیز خودرو خودش را داخل مجموعه پارک میکند بفرمایین که آیا صاحب واحد تجاری با توجه به اینکه سهم العرصه خیلی کمی دارد ( 20 متر ) حق استفاده از پارکینگ را دارد؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.استفاده از مشاعات هیچ ارتباطی باپاکینگ ندارد.یاالله

پرسشگر :

با سلام و ممنون از جوابتون
لطفا با توجه به اینکه در سند هیچ کدام از واحدهای مسکونی و واحد تجاری اشاره ای به پارکینگ نشده آیا واحد تجاری هم (مغازه ) می تواند از پارکینگ استفاده کند؟

وحید نصیری اوانکی

جناب آقای وحید نصیری اوانکی:

با سلام
پارکینگ هر واحد مطابق صورتمجلس تفکیکی مشخص گردیده و برای هر واحد یک پارکینگ با مشخصات و مختصات معین شده و ارتباطی به استفاده از فضای مشاعی ندارد چون پارکینگ فضای اختصاصی است و قرار دادن وسایل در قسمت های مشاعی هم بدون اجازه سایر مالک ها باشد تصرف غیر مجاز است.

شهریار ربیعی

جناب آقای شهریار ربیعی :

با سلام دوست عزیز چنانچه در هیچ واحدی پارکینگ اختصاصی ندارد تمامی واحدهای ساختمان در قسمتهای مشترک سهیم هستند و لذا میبایست همسایگان با توافق یکدیگر پارکینگ هم را مشخص نمایند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

از مشاعات ساختمان همه می توانند استفاده نمایند وکسی حق ممانعت واستفاده اختصاصی ندارد .ربطی به متراژ ندارد