مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه پارکینگ اختصاصی

سلام. یکسال پیش یک واحد اپارتمان خریداری کردم که در مبایعه نامه قید شده پارکینگ اختصاصی شماره 6، ولیکن در سند زده شده قید شده پارکینگ مزاحم و در صورت مجلس تفکیکی پارکینگ شماره 8 که با مزاحم هست را سند زده است، ایا شکایت کنم می توانم به حق خود برسم؟

پاسخ ها :

پارکینگ اختصاصی در مبایعه نامه پارکینگ مزاحم در سند پارکینگ اختصاصی پارکینگ مزاحم پارکینگ