مشاوره حقوقی رایگان - سرایداری

با سلام.من و همسرم با یه دختر بچه 5ساله،نزدیک 2 سال سرایدار باغ با 10 تا ویلا هر کدوم 500 متری هستیم،با حقوق 3 میلیون بدون بیمه و سنوات.کار ما هم سرایداری بود ولی بعد اساس کشی بهمون گفتن بجز سرایداری ، باغبانی و نگهبانی و رفتگری این شهرک هم به عهده شماست،الانم بدون دلیل تو این وقت زمستون به ما میگن باید تخلیه کنین با آزار و اذیت فراوون،ما نمیدونیم باید چیکار کنیم میشه راهنماییمون کنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اداره كار براي حق و حقوق و سنوات كاري شكايت نماييد

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

باسلام .به اداره کار محل سکونت جهت شکایت موراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید شکایت کنید تا حقوق بیمه سنوات عیدی به شما تعلق گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید در هیات حل اختلاف اداره کار شکایت نمایید و مطالبه تمام حق و حقوق قانونی خود را مطرح نمایید
کسر حقوق ماهیانه ، حق بیمه ، سنوات سالانه ، عیدی و ...

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خلع ید با پایان قرارداد با روال قانونی و ارسال اظهارنامه باید صورت گیرد شما هم‌میتوانید از طریق اداره کار برای حقوق و مزایا و سنوات و پاداش و بیمه شکایت کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مشمول قانون کار هستید می توانید از طریق اداره کار شکایت خود را پیگیری کنید.
ممکن است آنها نیز اجاره این چند سال را مطالبه کنند یا اعلام کنند مقداری از حقوق شما بابت پول اجاره از شما کسر شده است.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اداره کار اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از اداره کار حقوق خود را مطالبه کنید و کسری حقوق و سنوات و عیدی را بخواهید اگر قرارداد شما تمام نشده نمی‌توانند شما را بیرون کنند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره کار در خصوص مطالبه مزایای کاری خود اقامه دعوی نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اداره کار حقوق خود را مطالبه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام مدارک ومستندات شما نیازمند بررسی است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق اداره کار پیگیری کنید