مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و حقوق سرایداری

ما سرایدار یک مجتمع هستیم که در قبال یک اتاق 20 متری کارهای ساختمان انجام میدیم در یک قراردادی که نوشتیم قرار شد یک سال ما اینجا باشیم اگر نخواستن باید 2 ماه بهمون فرصت بدن و ضرر فسخ قرارداد تا پایان تاریخ رو هم بدهند مگر یک سری موارد که‌اتفاق نیوفتاده الان یک دفعه هیات مدیره عوض شده و از ما خواسته زود تخلیه کنم من چه حق و حقوقی دارم بیمه هم نشدم.حدود 7 ماه هم اینجا بودم.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما مطابق قرارداد می‌توانید تا پایان مهلت بمانید مانعی ندارد