مشاوره حقوقی رایگان - فسخ یکطرفه قرارداد

با سلام
بنده سه ماه پیش طبق توافق با وکیلم در مورد پرونده اجرت المثل و کیفری فروش مال غیر، 30میلیون پول واریز کردم به حسابشون. اما طی این سه ماه بجز دوتا وکالت الکترونیک هیچ کار دیگه ای انجام ندادند حتی یک اظهارنامه هم ننوشتند. الان قرار شد طبق توافق دوطرفه بینمون، پروندهارو بدم وکیل دیگه ای
ولی الان ایشون میگن باید بیایید یکطرفه قرارداد رو فسخ کنید تا 20میلیون رو برگردونم.
لطفا راهنماییم کنید
شرایط فسخ قرارداد وکالت چیست؟
آیا باید فسخ یکطرفه قراردادرو انجام بدم؟
اگر فسخ کنم امکان داره پولمو پس نده؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مطمئنا ضرر می کنید فسخ کنید او 20 میلیونی که بهش دادی به شما پس نخواهد داد بهتره از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من تماس بگیرید تا راه حل بگم

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله طبق قرارداد باید انجام شود . نیاز به بررسی بیشتر قرارداد دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
دادسراي انتظامي شكايت نماييد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

3 ماه مدت زیادی نیست کمی صبور باشد پروسه دادگاه کمی وقت گیر است...

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شما یک دقیقه بعد هم پشیمان شوید قرار بستید و پایبند به قرارداد باشید اگر توافق کرده اید انجام دهید یک مسئله توافقی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهارنامه برای فسخ قرارداد ارسال کنید و تنفیذ فسخ از طریق دادگاه یا با توافق‌ هم اقاله کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

عقد وکالت جایز است و طرفین می‌توانند آن را فسخ نمایند

موارد محتمل است اما می‌بایست با وکیل  توافق می کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر هنوز اقدامی نکرده باید وجه مسترد شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد وکالت را اعلام کنید.
اگر وکیل هیچ اقدامی نکرده باشد باید پول شما را پس بدهد.

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام. همه چیز تابع قرارداد شما با وکیل یا توافق با ایشان هست.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متن قرارداد را مطالعه نمایید و طبق آن عمل کنید اگر راهی ندارید توافق کنید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید طبق قرارداد عمل شود اگر حق فسخ پیش بینی شده قابل اعمال هست در غیر اینصورت باید اقاله شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
فسخ قرارداد به نفع شما نیست
و باید قرارداد مطالعه شود تا بتوان اظهار نظر قطعی نمود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به شرایط،قرارداد می توانید اقدام کنید بهتر است توافق نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر فسخ کنید دیگه نمیتونید حق الوکاله را پس بگیرید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام در صورت فسخ قرارداد از طرف شما وکیل امکان اخذ پول از وکیل وجود ندارد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بهتر است توافق کنید
در صورت عزل وکیل از سوی شما مبلغ پرداختی به شما مسترد نمیگردد

محمد  ايزدي

جناب آقای محمد ايزدي :

اگر قرارداد دارید و در این مدت سه ماه هیچ اقدامی ننموده و دادخواستی تحویل نداده تخلف انتظامی هست از طریق کانون وکلا پیگیری نمائید تا در آنجا یا قرارداد را اقاله کنید و یا اینکه بعلت تخلف تحت تعقیب انتظامی قرار گیرد