مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد با وکیل

سلام برای مهریه و نفقه وکیل گرفتم از 10 میلیون قرارداد 8تومن از من گرفتن ولی اولا خودم رو میفرستاد دنبال ادارات و دفترخدمات قضایی، دوما اصلا خوب راهنمایی نمیکنند و باید به زور ازشون حرف بکشی سوما اکثر مواقع تلفن جواب نمیدهند، میخوام یک وکیل دیگر بگیرم میتونم پولم رو پس بگیرم؟ آدمی که تو این راه میفتد خودش هزار جور فکر و غصه دارذ که میرود وکیل میگیرد و اون وقت من با فروش النگو مادرم وکیل گرفتم خودش شده یک غصه برام، لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پول خود را نمی توانید پس بگیرید.
مبلغی که وکیل غز شما گرفته مبلغ زیادی نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص قسمت اول سوال شما زمانی که وکیل دارید وکیل موظف است تمام اقدامات را انجام دهد

اما در خصوص تماس که می‌فرمایید وکیل پرونده‌های متعددی دارد و اینکه هر روز چندین تماس با موکلین داشته باشد خب نیست وقتی که شما وکالت می‌دهید دیگه کار را به وکیل خود بسپارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد تنظیمی دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بستگی به قرارداد منعقده بین طرفین دارد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

باید مفاد توافق شما را دید ولی وکیل الزام همیشگی به پاسخگویی تماسهای مکرر موکل ندارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بستگی به مفاد قرارداد تنظیمی دارد ولیکن پس از اولین اقدام وکیل در قرداد ها شرط می‌شود که مبالغ پرداختی قابل استرداد نیست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای أخذ وکیل از گزینه مربوطه در سایت بهره‌مند شوید.