مشاوره حقوقی رایگان - عزل وکیل

با سلام. چند ماه پیش وکیل طلاقی گرفتم و قراردادی بین ما بسته شد. قرارداد در یک نسخه و بدون مطالعه من از جانب من امضا شد. بعد از مدتها از وکیل نسخه ای خواستم و متوجه شدم ایشان فقط گرفتن مهریه از اجراییات را نوشته و وکیل بلاعزل میباشد. و از مفاد قرارداد این است که زن حتی در صورت رجوع، طلاق و ... باید 5 درصد مهریه را به وکیل دهد. در حالیکه ایشان فقط در اجراییات مهر مرا اجرا گذاشت و لاغیر. میتوانم ایشان را عزل کنم ؟ به چه طریقی؟

پاسخ ها :

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

مطابق با توافق و قرارداد که فی مابین هستش عمل میشه مشروط به ابطال تمبر از طرف وکیل و در مورد عزل در صورت عزل باید حق الوکاله را بپردازید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر وکالت نامه الکترونیکی را امضا کرده اید حق انحلال عقد وکالت را دارید چون عقد وکالت ذاتا جایز و قابل رجوع است چنانچه در متن آن قید شده که در صورت عزل مستحق آن 5 درصد است باید پرداخت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خدمت شما عرض کنم قرارداد وکالت جایز است و قابل عزل و اگر ایشان را به را عزل در نظر گرفته اید میتوانید توافقی با پرداخت حق الوکاله وکالت را  فسخ نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی عزل وکیل را اعلام کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر وکیل دادگستری است بلاعزل نیست و میتوانی اورا عزل کنی اما اگر وکالت مدنی به یک نفر غیر وکیل دادی خودت انجامش بده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما میتوانید وکیل را عزل نمایید ولی شما باید به مفاد قرارداد عمل نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وکالت به وکیل به صورت الکترونیکی و قابل عزل است ولی حق الوکاله را باید پرداخت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در صورت قرارداد وکالت بلاعزل نداریم قابل عزل است ولی باید تمام و کمال بپردازید حق الوکاله را

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام و احترام
كاربرگرامي
وكيل بلاعزل در امور وكالت دادگستري نداريم
طي اظهارنامه از دفتر خدمات عزل نماييد
به دادگاه و اجراي احكام نيز مراتب عزل را اطلاع دهيد
بديهي است شما موظف به تسويه حساب ميزان اقدامات انجام شده و پرداخت حق و حقوق وكيل مرقوم مي باشيد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتونید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه عزل وکیل را ارسال کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ادعای عدم مطالعه قرارداد وکالت الکترونیکی قابل قبول و مسموع نیست و متعهد به پرداخت حق الوکاله طبق قرارداد می باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید ایشان را عزل کنید لیکن حتی در صورت عزل نیز مطابق مفاد وکالت نامه عمل می گردد
بهتر بود قبل از امضا محتوای قرارداد را مطالعه می کردید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میتوانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی عزل وکیل کنید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق دفتر خدمات قضایی عزل وکیل را اعلام کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. طی اظهار نامه از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ایشان اعلام کنید که عزل کرده اید. و طی لایحه به مرجعی که پرونده تان در آنجا هست اعلام کنید وکیل را عزل کرده اید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید به موجب اظهارنامه از طریق دفتر خدمات قضایی عزل کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

اگر وکالت ثبتی باشد خیر.وکیل تا هر مرحله ای مخ مورد وکالت راانجام اده مستحق حق الوکاله میباشد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام
اگر وکالت نامه الکترونیکی را امضا کرده اید حق انحلال عقد وکالت را دارید چون عقد وکالت ذاتا جایز و قابل رجوع است چنانچه در متن آن قید شده که در صورت عزل مستحق آن 5 درصد است باید پرداخت کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

قرارداد معتبر است در صورت غزل مبلغ حق الوکاله تعلق میگیرد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام اظهارنامه رسمی ارسال نمایید

حميدرضا راعى

جناب آقای حميدرضا راعى :

بله در هر مرحله از دادرسی میتوانید وکیل خود را عزل کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر منظورتان وکیل دادگستری باشد وکیل در هرصورت قابل عزل است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درصورتی که وکیل دادگستری هستند طی ارسال اظهارنامه ای عزل ایشان را اعلام نمایید و طبق قرارداد ملزم به پرداخت مبلغ مزبور می باشید و اگر وکالت رسمی است امکان عزل ایشان وجود ندارد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
میتوانید عزل کنید اما باید حق الوکاله را بپردازید .

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

باسلام. وکلای دادگستری قابل عزل هستند.حق الوکاله باید پرداخت شود .از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید مطابق قرارداد عمل شود وکالت دادگستری بلاعزل نمی باشد مگر وکالت مدنی تنظیم نموده باشید