مشاوره حقوقی رایگان - وکیل در امور موقوفه

با سلام
زمین موقوفه ای داریم که سال پیش با وکیلی قرارداد بستیم و قرار شد اگر کارهایی که در قرارداد است را انجام دادند از چک موقوفه مبلغ صد میلیون برداشت کنند و ایشان فقط یک دادخواست به دادگاه دادند و چون پیگیر کار نبودند عزل شدند آیا الان می‌توانند صد میلیون را برداشت کنند با توجه به اینکه عزل شدند و فقط یک دادخواست به دادگاه دادند و بقیه کار ها را ما خودمان انجام دادیم؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود نمی شود که وکیل کارهایتان را انجام دهد و دادخواست هم دهد بعد عزل کار کرده و خود مراجعه نمایید ، بعد از دادخواست تا زمان ابلاغ بعدی کاری نبوده که انجام دهند و می بایست طبق قرارداد عمل شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن وکالت نامه دارد

مجید کوشکی نوری مطلق

مجید کوشکی نوری مطلق :

کار وکیل گاها با تنظیم دادخواست تمام میشود
معما چون حل شود آسان شود
بستگی به قرارداد دارد

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

مهمترین بخش کار وکیل خواهان تنظیم یک دادخواست کامل میباشد.اگر دادخواست به درستی تنظیم شود بقیه کارها به راحتی پیش میرود.بنظر می اید شما در صدد عدم پرداخت حق الزحمه وکیل هستید و این به دور از انصاف و اخلاقه.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بعضا در دعاوی مختلف صرفاً با یک دادخواست متناسب و دقیق و بیان مستندات مربوطه نتیجه پرونده بنفع موکل حاصل می‌شود لذا بدون بررسی متن دادخواست و قرارداد فی مابین امکان اظهارنظر وجود ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به مفاد قرارداد دارد