مشاوره حقوقی رایگان - سفید امضا

سلام وقت بخیر. من ملکی سال 99 از یکی دوستان پیش خرید کردم فروشنده چون بعد دوسال که زمان تحویل نزدیک بود وحتی هنوز جواز نگرفته بود گفت مبایعه نامه بده که بخونم پاره کرد گفت برار دوباره بنویسم. وقتی دوباره نوشت تاریخ تحویل یکسال تغییر داد و بحثمون شد. من چون رسیدی نداشتم گرفتم که یه مدرکی داشته باشم
چندروز بعد رفتم. گفتم شکایت میکنم
ایشون چون چندتا شکایت کیفری داشت بخاطر اینکه من شکایت نکنم
یه مبایعه نامه که سال چاپش 1400بود برداشت داد به من گفت اسم و ادرس و متراژ بنویس. امضا کرد و هر سه برگ جدا جدا و اثر انگشت زد. هر سه برگ داد بمن گفت بگیر خودت ببر بنویس و برگه پاره گف ندارم انداختم دور. منم خودکاری که نوشته بودیم با خودم اوردم و یکماه بعد که یه عکس که واضح نیس پیدا کردم و با همان خودکار همان شخص که اسم نوشته بود دادم نوشت
الان اگر شکایت کنم این اقا میتونه ادعا کنه سفید امضا بوده
واینکه الان بجز من سه نفر دیگه هم رو این پرونده بخاطر عدم تحویل شکایت کردن

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما بسیار تخصصی و نیاز به بررسی اسناد و مدارک و مبایعه نامه های شما دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله و توسط کارشناس مشخص خواهد شد که سفید امضا بوده است

شما باید بلافاصله شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع شما نیاز به برسی بیشتر و گفت و گوی متقابل دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد