مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای کمیسیون پزشکی برای گواهینامه

سلام خسته نباشید.من الان حدود5ساله تحت نظر دکترم برای بیماری اعصاب روان سربازیمم طبق بخش5بند1معاف شدم.الان برای گواهی نامه رفتم کمیسیون اما ردم کردن ولی من مشکلی ندارم میخواستم ببینم چجوری باید اعتراض کنم راهی هست بتونم برم گواهینامه بگیرم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
نظر کمیسیون این بوده شنا صلاحیت رانندگی ندارید
می توانید اعتراض کنید اما
در صورت حل نشدن بیماری باز رد میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اعتراض نمایید تا دوباره پرونده در کمیسیون تجدیدنظر بررسی گردد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
اگر درصورت اعتراض کمسیون قبول نماید مشکل شما رفع شده است شما صلاحیت اخذ گواهینامه را خواهید داشت.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعتراض کنیدد تا پرونده در کمیسیون تجدیدنظر بررسی گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
نظر کمیسیون مربوطه ملاک است

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

باید مورد تایید کمیسیون پزشکی قرار گیرد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام مرجع تشخیص دهنده. کمسیون پزشکی است اگر موافقت نکردند نهایتا جهت بررسی مجدد اعتراض بزنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت بررسی مجدد و احراز صلاحیت نسبت به نظر کمیسیون اعتراض دهید در صورت ندلشتن شرایط لازم جان خود و دیگران به خطر میافتد