مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه

سلام من سال 85باموتور خوردم زمین اعصابم یه دوسه ماهی به خیلی کم ناراحت بودکه معاف شدم همون سال خوب شدم هیچ مشکلی هم ندارم حتی دانشگاه رفتم لیسانسم ودرشته حقوق گرفتم عضو شورا هم میباشم ثبت نام کردم برا گواهینامه که ارجاع شدم کمیسیون ایا لازم هست نامه تاییدیه سلامت از یه روانپزشک برا کمیسیون بگیرم یا اینکه اگه بگیرم به نامه توجه نمیکنن

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص نظر کمیسیون مربوطه ملاک می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خود کمسیون پزشکان معتمد خود را دارد و بررسی میکنند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نظریه کمیسیون و پزشک معتمد ملاک است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و بارها این سوال را مطرح کرده و پاسخ خود را دریافت کرده اید.
در این خصوص کمیسیون مربوطه اظهارنظر خواهد کرد که اگر به ضرر شما بود می توانید اعتراض کنید.