مشاوره حقوقی رایگان - امتحان رانندگی برای گواهینامه

سلام من کلاس های رانندگی شرکت کردم تموم شدم امتحان آیین نامه هم قبول شدم و یک بار هم امتحان شهری شرکت کردم و رد شدم و نزدیک 2سال که دیگه نرفتم و چند ماه پیش با یک خانم به صورت خصوصی کلاس گرفتم به غیر از خانم های آموزشگاه و مسئول آموزشگاه فهمید و گفت این کار غیر قانونی و به چه علت این کار کردی و من دیگر به آموزشگاه نرفتم و ترسیدم الان میشه راهنمایی کنید که من باید چیکار کنم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام موردی پیش نمی آید مگر رابطه نامشروع داشته باشید

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، هیچ مشکلی پیش نمیاد ، آموزش هر حرفه ای به صورت خصوصی برای کارآموز مشکلی ایجاد نمی کند مگر اینکه آن خانم کارمند آموزشگاه بوده و تعهد داشته که فعالیت خارج آموزشگاه نداشته باشد و برای او دردسر کاری ایجاد شود