مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن موتوری که دزدیده شده

سلام. من موتوری خریدم که سند و کارت موتور و همه چیشو دارم ولی به اسم فروشنده است و فقط قولنامه نوشتیم،الان موتور دزدیده شده،آیا من میتونم توی این وضعیت سندو به نام خودم کنم؟ و اینکه میتونم اعلام سرقت کنم اصلا یا باید حتما برم سراغ صاحب سند؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر مدارک هنوز بنام شما نشده است باید صاحب سند برااعلام سرقت اقدام کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید به استناد قولنامه اعلام سرقت کنید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

بله هم میتونید اعلام سرقت کنید هم الزام به تنظیم سند و فک پلاک از دادگاه بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی مدارک و مستندات دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید بلافاصله اعلام سرقت نمایید
شما باید ابتدا از فروشنده وکالتنامه بگیرید و
انتقال سند مالکیت در دفترخانه امکان دارد
ولی تعویض پلاک امکان ندارد زیرا در زمان تعویض پلاک ، خود موتور باید موجود باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چون شما صاحب سند نیستید نمیتوانید ادعایی داشته باشید باید صاحب سند اعلام سرقت کند

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
به استناد قولنامه اعلام سرقت نمایید .

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

سلام،وقت بخیر
میتوانید سند رو بنام خودتان کنید.همچنین میتوانید اعلام سرقت کنید.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

میتوانید علیه فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نماید و با توجه به قولنامه امکان شکایت سرقت نیز برای شما فراهم است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر وکالتنامه محضری داری همه کاری میتونی بکنی اگر نه باید بری از فروشنده وکالت بگیری

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست الزام به سند و سرقت جداگانه دهید مشکلی ندارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
ابتدا از فروشنده وکالتنامه بگیرید و
انتقال سند مالکیت در دفترخانه امکان دارد
ولی تعویض پلاک امکان ندارد زیرا در زمان تعویض پلاک ، خود موتور باید موجود باشد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام با مدارک خرید میتوانید اعلام سرقت کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله با اسناد و مدارک موجود متلکیت شما محرز می باشد. و می توانید طرح شکایت نمایید

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

درود بر شما نیاز به وکالتنامه یا حضور فروشنده است

یک وکیل :

با سلام به استناد قولنامه میتوانید طرح شکایت نمایی .

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

در این شرایط شما فقط می توانید از مالک ،وکاتنامه بلاعزل بگیرید . و خودتان پیگیر موضوع سرقت و اعلام آن شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام می توانید به نام خودتان نمایید و شکایت سرقت کنید همزمان