مشاوره حقوقی رایگان - سکس بعد از چند سال مشخص نمی شود

سلام من 20 سالمه و از 19 سالگی رابطه از جلو داشتم میخاستم بدونم اگر من پرده خودم را بدوزم و بعد از چندسال سکس نداشته باشم توی ازمایش خون مشخص میشود یا نه خیلی ذهنمو درگیر کرده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
آزمایش خون مشخص نمی شود.
از طریق معاینه پرده بکارت قابل تشخیص است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

عدم بکارت شما توسط پزشکی قانونی معلوم خواهد شد

و آزمایش خون نداریم

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر این کار را کنید و بعد مهسر شما متوجه شود عواقب خوشی شابد نداشته باشد پزشکی قانونی مشخص میشود

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

در آزمایش خون مشخص نمیشه از طریق معاینه پزشکی قانونی قابل تشخیص است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

آزمایش خون؟ در معاینه پزشکی قانونی یا پزشک زنان مشخص میشود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
معاينه بكارت و يا ترميم پرده بكارت براي پزشك متخصص زنان و يا پزشكي قانوني به راحتي قابل معاينه و تشخيص است
بارداري و وحود جنين در آزمايش خون محرز مي گردد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

معاينه بكارت و يا ترميم پرده بكارت براي پزشك متخصص زنان و پزشكي قانوني قابل تشخيص است

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

ازمایش خون چه ارتباطی دارد فقط در صورتی که همسر درخواست نامه سلامت کند و یا شکایت کند بعد از شک ترمیم پرده با معاینه مشخص میشود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
فقط از طریق معاینه در پزشکی قانونی احتمال مشخص شدن دارد .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

یاسلام
آزمایش خون ربطی به هایمن ندارد
در ضمن بله قابلیت تشخیص توسط پزشکی قانونی و یا پزشک متخصص را دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ازمایش خون خیر ولی بررسی سلامت بکارت مشخص میگردد

زينب  زالي

زينب زالي :

آزمایش خون نه. گواهی سلامت پزشکی قانونی اگه ببرن شمارو مشخصه دوخته شده. متخصص متوجه میشه. چه کاریه شما میکنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی جهت بررسی سلامت صرفا با معاینه پزشکی قانونی و یا متخصص زنان قابل تشخیص می باشد و نه ازمایش خون گذشت زمان نیز درامر تشخیص تاثیر گذار نمی باشد

مینا احمدی

مینا احمدی :

در پزشكي قانوني در هر صورت مشخص خواهد شد و تشخيص از طريق معاينه مستقيم مي باشد و ارتباطي با آزمايش خون ندارد

سعید باروح

جناب آقای سعید باروح :

موضوع مطرح شده حقوقی نمی باشد و می بایست با پزشک متخصص مشورت کنید

محمدحسین انصاری مهیاری

جناب آقای محمدحسین انصاری مهیاری :

سلام لز طریق آزمایش میشود تشخیص داد باکره نیستید و پس از چند ماه قابل تشخیص نیست