مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رابطه جنسی

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه...
راستش من عاشق کسی هستم و قراره ازدواج کنیم ولی پنج روز پیش رفته پیش یه پسر الان شک دارم که رابطه جنسی داشتن یا نه ......
پای زندگی در میونه تروخدا کمک کنید بهم

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام شکایت رابطه نامشروع کنید البته با مدارک موجود دارین فیلم و عکس

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال شما حقوقی نیست. پرسش مطروحه در زمره سوالات غیرحقوقی قرار دارد. اما برای اینکه اطمینان حاصل کنید که دختر مورد علاقه شما باکره است یا باکره نیست می‌توانید از طریق پزشک زنان اقدام کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دختری که پیش یه پسر دیگه می‌ره ارزش عاشق شدن را ندارد و بهتر است با این خانم ازدواج نکنید و فراموشش کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به اتفاق به پزشک زنان مراجعه نمایید و زندگی خود را با شک و شبهه آغاز نکنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اگر شك داريد تا موردي نشده
حتما جدا شويد و ترك نماييد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است از طریق پزشک متخصص زنان پیگیری کنید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

اصل را بر صداقت بگذارید و سعی کنید که حرفهایش را باور کنید چون در صورت عدم پذیرش و ازدواج با ایشان یک عمر مثل خوره این موضوع روح و روان شما را از بین میبرد و اگر نمیتوانید با این قضیه کنار بیایید جهت روشن شدن موضوع و اطمینان خاطر به یک متخصص زنان مراجعه نمایید و تقاضای معاینه کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

باشک کردن چیزی حل نمیشه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام بهتر است شما به مشاور خانواده مراجعه کنید شک کردن بدون اینکه مطمئن باشید خطرناک است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق پزشک متخصص زنان پیگیری کنید

نرگس سالاری

سرکار خانم نرگس سالاری :

وکیل چه کمکی می‌تونه به شما بکنه دوست عزیز؟ شما نیاز به مراجعه ب روانشناس دارید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به یک روانشناس رجوع کنید
قانوناً راهی نیست

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
سوال حقوقی نیست و قابلیت پیگیری ندارد باید به مشاوره مراجعه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید به پزشک زنان مراجعه کنید و چنین شخصی ارزش زندگی زناشویی ندارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه رفته پیش یه پسر دیگه تنهایی معلومه برای رابطه رفته، مگر اینکه ثابت بشه در آن خانه کار دیگری کردند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتوانید از متخصصین پزشکی نسبت به انجام ازمایش سلامت بکارت اطمبنان حاصل نمایید

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
متاسفانه راهی جهت برطرف کردن شک شما نیست
چون هیچ نوع رابطه‌ی نسبی یا سببی ندارید

محمدرضا  شايق كندرود

جناب آقای محمدرضا شايق كندرود :

بیشتر تحقیق کن زیاد به حرفهای بعضیها گوش نکن

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ,,,,

زمان دقیقی برای تشخیص وجود ندارد ولی درصورتی که از رابطه اسیبی به فرد وارد شده باشد

تا سه هفته قابل تشخیص ولی بعد از سه هفته تشخیص مشکل می شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصل بر صداقت می باشد در صورت عدم اعتماد و شک بهتر است از مشاور روانشناس،کمک بگیرید و یا رابطه را خاتمه دهید و این یک تصمیم شخصی است

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

سلام
سؤال حقوقی نیست
نهایتاً میتوانید با مراجعه گواهی بکارت بگیرید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

این مسئله که آیا رابطه جنسی بین دو نفر رخ داده یا نه، مسئله‌ای است که تنها دو نفری که درگیر این موضوع هستند، می‌توانند به آن پاسخ دهند. به علاوه، رابطه جنسی بین دو نفر، موضوعی است که باید با رضایت و اجماع دو طرف انجام شود و هرگونه اجبار به این موضوع، غیراخلاقی و قانونی است.

اما در مورد مدت زمانی که رابطه جنسی بین دو نفر طول می‌کشد، باید گفت که این مسئله بسته به شرایط فردی و اجتماعی هر فرد متفاوت است. برای برخی افراد، رابطه جنسی ممکن است به صورت کوتاه‌مدت و برای برخی دیگر به صورت بلندمدت باشد. برای برخی دیگر، این موضوع به صورت متناوب و متناسب با شرایط زندگی آنها اتفاق می‌افتد. بنابراین، مدت زمان رابطه جنسی بین دو نفر، بسته به شرایط شخصی و اجتماعی هر فرد متفاوت است و نمی‌توان به صورت کلی در این مورد صحبت کرد.

در هر صورت، اگر شما با این که مذکور هست در رابطه هستید، بهتر است با او در مورد این موضوع باز و صریح صحبت کنید و با گفتگوی باز و رعایت اصول اخلاقی و حریم شخصی، توانایی مطرح کردن مسائلی که شک و تردید شما را به وجود آورده است، را داشته باشید. در نهایت، با توجه به شرایط و عواقب احتمالی، تصمیمات خود را اتخاذ کنید.

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
از ایشون گواهی سلامت درخواست کنید