مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای پولی که قرض داده شده

آیا برای پولی که قرض داده شده بدونه دریافت چک یا سند و باز پس نشده میتوان شکایت کرد ؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله با ارایه ادله از جمله شهادت شهود، اسکرین شات، سند رسید عادی وفیش واریزی و.. می توانید دادخواست مطالبه وجه طرح نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

ميتوان شكايت كرد اما بدون دليل راه به جايي نخواهدبرد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتوانید حتما با وکیل مشورت کنید که راهکار مناسب را به شما نشان دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید
اگر رسید یا فیش بانکی دارید می توانید ارائه دهید در غیر این صورت باید دو نفر شاهد معرفی کنید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام از طریق فیش واریزی میتوانید اقدام کنید

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

درپرداخت پول اصل بر بدهکاریست. یعنی چنین فرض میشود که شما بدهکار شخص بوده آید.مگراینکه با ارایه دلیل قانونی همچون شهادت شهود قرض بودن را اثبات نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بله میتوانید شکایت نمایید ، اما قبل از شکایت اظهارنامه ی مطالبه وجه دهید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بابت این قرض باید دلیلی داشته باشید تا بتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله بر اساس فیش واریزی و شهادت شهود

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
بله می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید وفیش واریزی را پیوست نمایید.

حسین عباسی

جناب آقای حسین عباسی :

سلام اگه رسید یا مدرکی ندارید میتوان با شهادت دو شاهد و در اخر با سوگند اقامه دعوا کرد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوان شکایت کرد ولی با دلایل محکم و قوی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما
شما باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر مدرکی دال بر واریز وجه دارید دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
دادخواست مطالبه وجه بدهید و با ارائه پیرینت واریزی و شهادت شهود اثبات کنید که پرداخت پول به ایشان به دلیل بدهکاربودن شما نبوده است چون طبق قانون پرداخت پول به هر شخصی دلیل بر بدهکار بودن پرداخت کننده است.

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

درصورتیکه شاهد دارید می توانید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مدرک یا شاهد نداری اول بهش اطهارنامه بده بعد دادخواست مطالبه وجه بده