مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم بخشی از ارث در زمان حیات

با سلام و عرض خدا قوت
پدر بنده دو تا خانه دارد و می خواهد یکی از این خانه ها را به دو تا از پسرهایش سه دانگ سه دانگ در دفترخانه بدهد و به عنوان ارث بدهد و عنوان نماید که دیگر حق هیچگونه ارثی ندارند آیا بعد از فوت پدرم می توانند ادعای ارث از اموال دیگر پدرم نمایند؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

تقسیم ارث قبل از فوت موضوعیت ندارد
صرفا با یکی از قالبهای حقوقی می‌توان قبل از فوت اموال رو انتقال داد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر نمی تواند بابت محروم کردن از ارث از وی کاغذ بگیرد هر مالی بنامش کر متعلق به پسر میشود آنچه از ماترک ماند طبق قانون ارث بین ورثه تقسیم‌ میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله بعد از خود نسبت به مابقی نیز ایشان ارث می برد مگر اینکه در زمان حیات تمام اموال خود را به نام کند و یا

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
با انتقال سه دانگ در دفتر خانه باعث محرومیت از ارث نمی شود وحق ارث پا برجاست.

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام.ارث مربوط به زمان بعد از حیات است نه در زمان حیات. پدر در زمان حیات اختیار دارد اموال خود را به هر شخصی که بخواهد واگذار نماید. بعد از وفات همگی وراث از اموالی که بعد از فوت بنام پدر است ارث میبرند. محروم کردن از ارث و اینکه پدر بگوید بعد از فوت به شما ارثی تعلق نمیگیرد فاقد وجاهت قانونی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تقسیم ارث قبل فوت در قالب وصیت امکان‌پذیر است تا یک سوم اموال امکان دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ارث بین وراث حین الفوت تقسیم میشود . انچه پدر انجام میدهد در قالب عقود دیگر از جمله وصیت و صلح و هبه و ... است که هر یک اثار حقوقی خاص خود را دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قبل از فوت ارث محقق نیست و نمی توان تقسیمی انجام داد شما تنها می توانید در این خصوص صلح نامه یا هبه نامه در دفاتر اسناد رسمی تنظیم نمایید

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
بله ، مگر اینکه تکلیف سایر اموال را نیز با انتقال به هریک از ورثه مشخص نماید و دیگر اموالی از ایشان باقی نمانده باشد.

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

بله می توانند . پدرتان بهتره که طبق اختیار خودش اموالش را صلح عمری کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر بعد از فوت هم ارث میبرد و قانونا کسی را نمیتوان از ارث محروم کرد ارث بعد فوت معنا پیدا می‌کند نه در زمان حیات

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

صحبت از ارث زمانی است که شخص فوت نموده باشد و امکان اینکه در حال حاضر در صورت زنده بودن شخص او یا ورثه بگویند ارث نمیخواهیم و یا نمی دهیم صحیح نیست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما
قبل از فوت که ارثی وجود ندارد ! ! !

بعد از فوت پدر ، ارث به تمام فرزندان خواهد رسید

سیدصفر خوشبخت

جناب آقای سیدصفر خوشبخت :

بله.دادن مال به دیگری در زمان حیات حتی باعنوان ارث،مشمول عنوان ارث نیست می تواند هبه یاصلح باشد وشخص بعداز فوت از ماترک متوفی ارث می برد

شاهین غفاریان دانشمند

جناب آقای شاهین غفاریان دانشمند :

بله .چون هنوز پدر در قید حیات هستند در واقع سهم الارثی وجود ندارد تا بخوان نسبت بهش صلحی انجام بدن و بعد مجدد میتونن درخواست سهم الارث کنن

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله و ارث قبل از فوت موضوعیت ندارد مگر در صورت انتقال کلیه اموال در زمان حیات

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله ارث قبل از فوت محقق نمی گردد بنابراین بعد از ماترک بین کل وراث تقسیم میگردد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله تنها پدر میتواند نسبت به یک سوم اموال با وصیت تصمیم بگیرد

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

چنین توافقی امکان ندارد مگر تا یک سوم دارایی موجود در زمان فوت

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
تقسیم ارث در زمان حیات ممکن نیست و چنانچه پدر شما مالی را به فرزندانش منتقل کند ارث محسوب نمیشود و در صورت فوت پدر باز هم آنها از وی ارث می‌برند.ضمن اینکه محروم کردن هیچ کس از ارث در زمان حیات هم ممکن نیست و پدر شما نمی‌تواند در زمان حیات هیچ یک از فرزندانش را از ارث محروم کند.

سيدعلي  شهروزي

جناب آقای سيدعلي شهروزي :

بله- تا قبل از فوت انتقال اموال به عنوان ارث و محروم کردن از ارث وجهه قانونی ندارد.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، هر آنچه که در زمان فوت باقی بماند امکان تقسیم بین همه وراث را دارد