مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال در زمان حیات

بنده 45سال دارم ومادرم 4ساله بودم که از پدرم جدا شد پدرم ازدواج کرد ومادرم هم ازدواج کرد هردو فرزند دارند ومن ویک برادرویک خواهر از ازدواج اولشان هستیم وپدرم الان وضعیت مالی خوبی دارند وهر چه که دارند رو به نام فرزندان زن دوم کرده اند ما الان چطور میتونیم اقدام کنیم که به حق خود برسیم .ممنون

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. اگر از روی اختیار ، این کار را انجام دادند ، شما کاری نمیتوانید انجام دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فرد در زمان حیات خود میتواند هر تصرفی در اموال خود داشته باشد شما نمیتوانید اعتراض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
تا زمانی که پدر زنده است اقدام خاصی متصور نیست

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

افراد بالغ ، عاقل و کبیر در سلامت جسمی و روحی وحیات خود، در خصوص اموالش اختیار کامل دارد . اصل احترام به حق مالکیت افراد ، یعنی هر شخصی به موجب این اصل، به عنوان مالک می تواند هرگونه تصرف و تصمیمی در مال خود داشته باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ایشان در زمان حیات می‌توانند هر نقل و انتقالی در مایملک خود انجام دهند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

الناس مسلطون علی اموالهم هرکس می‌تواند هرگونه تصرفی در مال خودش انجام دهد
و دیگری نمیتواند مدعی شود مگر تحت شرایطی خاص

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پدر شما اختیار اموال خودشان را دارند و به هر شخصی که تمایل داشته باشند می‌توانند اموال خویش را منتقل نمایند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ایشان در زمان حیات خود می‌تواند اموالش را به هر ترتیبی که بخواهد وصیت نماید و تا یک سوم کاملا نافذ است و هرگونه انتقال دیگر نیز می‌تواند دهد

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
با توجه به اینکه پدر شما در قید حیات هستند خودشان اختیار اموال خود را دارند ‌‌و از این بابت متاسفانه نمیتوانید اقدامی انجام بدهید.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام پدر شما در زمان حیات خود حق هر دخل و تصرفی در اموال خود را دارند

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
در زمان حیات میتونند اموالشان را به نام هر کس که دلشون خواست بزنند.
در این زمینه نمی تونین ماری بکنین

علیرضا صفری

جناب آقای علیرضا صفری :

از آنجایی که هر شخص میتواند در زمان زنده بودن خود هر گونه دخل و تصرف در اموال ودارایی های خود داشته باشد پس پدر شما میتواند به هر شخصی که مایل است اموال خود را انتقال مالکیت دهد و با توجه به سن شما در این زمینه اقدام خاصی نمیتوانید انجام دهید مگر آنکه شرایطی در پدر شما وجود داشته باشد که بشود انتقال دارایی از طرف ایشان را زیر سوال برد.

کوثر شکریان کوکنده

سرکار خانم کوثر شکریان کوکنده :

سلام
هرکس اختیار دارد در زمان حیات هر عملی را نسبت به اموال خود انجام دهد و فرزندان در این زمینه امکان مداخله ندارند.