مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال پدرم که در قید حیات است

پدرم نزدیک صدسال سن دارد.دارای دوهمسر است مادرم همسر اول است. او دوخانه ی کوچک و یک خانه ی بزرگ دارند.
توافق شده بود خانه های کوچک یکی به نام مادرم ویکی به نام زن بابام ثبت بشه و خانه ی بزرگ بنام پدرم بماند برای تقسیم بین فرزندان بعد از فوت ولی الان متوجه شدیم که خانه ی بزرگ را بنام زن بابام نوشته و خانه ی کوچک بنام مادرم دراین خصوص آیا میتوانیم اعتراض کنیم؟چرا که پدرم دارو مصرف میکنم و در بیشتر مواقع هوش وحواس کامل ندارد وزمانی که ازوی پرسیدم دوباره تاکید کرد که خانه ی بزرگ را به هیچ عنوان به نام کسی نخواهد نوشت ..
آیا حق اعتراض داریم؟