مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال پدر در زمان حیات

باسلام
ما پنج برادر و پنج خواهر هستیم که مادرمان 10 سال پیش به رحمت خدا رفته و پدرم 7 سال هست که زن دوم گرفته که پدرم یک دانگ خانه و یک تکه باغ و 15 میلیون تومان به عنوان مهریه زن دوم خود قرار داده.
حالا پدرم به علت از کارافتادگی دیگر قادر به انجام کار کشاورزی نیست و قرار شد که اموال خود را تقسیم کند که در این بین فقط دو باغ پدرم یکی بین خواهران تقسیم شد و دیگری بین پسران و زن دوم پدرم حالا زن دوم پدرم مدعی هست که سهم بیشتری میخواهد ضمن اینکه بین خودمان کاغذی نوشته بین همه امضا شده و مهر شورای شهر و شاهدین رسیده غیر از زن پدرم لطفا از نظر حقوقی توضیح دهیدکه بعد از وفات پدرم زن او میتواند مدعی باشد یا خیر

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

دروود بر شما
زن دوم هم چنانچه عقد دائمی میبلشد ،بله میتواند ارث ببرد
در خصوص مهریه نیز امکان مطالبه از سوی زوجه هست