مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو حمل مواد مخدر

ماشینم رو ب یکی از دوستانم قرض دادم ب دلیل حمل 15گرم هرویین توقیف شده مراحل ترخیصش رو لطفا توضیح دهید با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما بی اطلاع بوده اید میتوانبد به بازپرس تقاضای ترخیص خودرو دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خودتان با در دست داشتن مدارک مالکیت ونوشتن یک لایحه خطاب به بازپرس .... برو دادسرا دستور ترخیص بگیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر بی اطلاع بودید میتوانید به مرجع توقیف کننده مراجعه نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادگاه انقلاب مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر مالک هستید با در دست داشتن مدارک مالکیت خودرو را ترخیص کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید مالکیت خود و عدم اطلاع از حمل توسط ایشان را اثبات کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده پیگیری کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر دوست شما اقرار داشته مواد برای اوست شما میتوانید با در داشتن اسناد و مدارک از دادگاه رسیدگی کننده درخواست رفع توقیف کنید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
با اثبات مالکیت خود وعدم اطلاع از حمل مواد از طریق مرجعی که دستورتوقیف داده ترخیص خودرو خود را پی گیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بی اطلاع بودید میتوانید به مرجع توقیف کننده مراجعه نمایید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر دوست شما باید عدم اطلاع شمارو اقرار نمایند یا به هر طریقی عدم اطلاع شما اثبات شود و سپس با داشتن مدارک مالکیت دستور ترخیص داده می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید عدم علم و آگاهی مالک خودرو احراز و اثبات گردد

و درخواست رفع توقیف خودرو را به مرجع قضایی مطرح نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود در صورتی که از ماجرا بی اطلاع بودید با مدارک برای رفع توقیف اقدام کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

با اثبات مالکیت خود وعدم اطلاع از حمل مواد
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده

ترخیص خودرو را درخواست و پیگیری نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شعبه مربوطه اعتراض ثالت کنید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... اعتراض ثالث وفق رای وحدت رویه اخیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت اثبات بی گناهی شما توسط بازپرس پرونده، ماشین آزاد خواهد شد.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

مراجعه به شعبه مربوطه و اثبات بی اطلاعی ار حمل

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اثبات مالکیت خود و با توحه به عدم اطلاع از حمل مواد و اقرار دوستتان از طریق مرجعی که دستورتوقیف داده ترخیص خودرو خود را پیگیر شوید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی با ارایه مدارک مالکیت خودرو تقاضای ترخیص نمایید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام به شعبه رسیدگی کننده مراجعه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار مناسب قابل بررسی می باشد